Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πρωτάθλημα μες το Παλέ....!!!!

Παλιό, καλό, αγαπημένο σύνθημα..!!! Βέβαια, το θυμάμαι να το τραγουδάει και ο Οικονόμου, μαζί με το "Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά, πρωτάθλημα στον Πειραιά"... Ο Οικονόμου μετά από λίγα χρόνια πήγε στον γαύρο, αλλά το πρωτάθλημα ακόμα δεν...

Ένα τεράστιο μπράβο στους παίκτες για την μεγάλη τους νίκη μέσα στην μπασκετική Ριζούπολη που προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι γαύροι οπαδοί, με το κλίμα που δημιούργησαν τις τελευταίες μέρες σε εφημερίδες, blogs κλπ...

Ειδικά μπράβο στην πεντάδα Σπανούλη-Νίκολας-Γιασικεβίσιους-Τσαρτσαρή-Μπατίστ που γύρισε το παιχνίδι...

Και φυσικά, RESPECT στον μεγαλύτερο προπονητή που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα.. Γιατί είναι τεράστιος χαρακτήρας πάνω απ' όλα..

*(πάντα θα το λέω), στο μπάσκετ είμαι πρώτα Περιστέρι και μετά Παναθηναϊκός... Αλλά και στο γήπεδο πηγαίνω να δω τον Παναθηναϊκό και στον 3ο τελικό ήμουν μέσα και στον 5ο θα ήμουν (αν γινόταν)..
*τι εκφωνητές ήταν αυτοί???? Πανηγύριζαν στα καλάθια του γαύρου και τα έβαφαν μαύρα όταν σκόραρε ο Παναθηναϊκός... Στο τέλος σχεδόν έκλαιγαν...
*πόσα αντιαθλητικά φάουλ έκανε ο Τεόντοσιτς???? 3 πιθανά μου έρχονται εύκολα στο μυαλό (αν και τον κανονισμό για τον ορισμό αντιαθλητικού φάουλ δεν τον "έχω" ιδιαίτερα)
*διαφορά επιπέδου... Στο ΟΑΚΑ όταν οι παίκτες μπαίνουν στην φυσούνα, την βγάζουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο.. Επίσης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνοδεύουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, προστατεύοντάς τους με τον τρόπο τους.. Στο ΣΕΦ η φυσούνα δεν ανοίγει και οι παίκτες του γαύρου παραμένουν στον πάγκο...
*και για να μην μας παραπληροφορεί το σύνολο των γαυροκρατούμενων ΜΜΕ, οι διαιτητές δεν διέκοψαν άμεσα το παιχνίδι, αλλά παρακαλούσαν να συνεχιστεί και να τελειώσει...
*ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ "ΚΑΛΥΨΗΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ.

27 σχόλια:

mahler76 είπε...

το πήραμε και αυτό. Και όλο κλαίνε, τα Γαυράκιαααα

KitsosMitsos είπε...

Οι τελευταίες σειρές τα λένε όλα ;-)

Laplace είπε...

συμφωβω με ολα φιλε Γιωργο...
τρελη βραδια....
καλη εβδομαδα να εχεις

bakaliaros είπε...

ποσο δικιο εχεις!
βεβαια το συνθημα μετα απο παρεμβαση του μπορουση(ρε μπουρουση 10 ημερες ελεγες) το αλλαξαμε σε πρωταθλημα μες το εξοχικο!
καλημέρες!

Crazy Tourists είπε...

Τι μου τον θύμησες τώρα τον Οικονόμου;
Όσο για τα χτεσινά δεν έχω λόγια...Το ίδιο σχόλιο για τη φισούνα το έκανα κι εγώ χτες στον πατέρα μου...Απαράδεκτη συμπεριφορά...Δεν πιστεύω να γκρινιάζουν και σήμερα για τη διαιτησία...
Επίσης οι διαιτητές με μισή καρδιά το διέκοψαν το ματς! Δίκιο έχεις! Και πολύ καλά έκανε η ομάδα και αποχώρησε...
Α! και για την περιγραφή έκανα ακριβώς το ίδιο σχόλιο...Καλά μέσα στο μυαλό μου είσαι;
Καλημέραα!!

Τρελοτουρίστρια

*Κορίνα* είπε...

Το είδα μωρέ χθές, τους βλάκες, άντε.. Ο κόσμος θέλει να δει μπάσκετ, όχι βλακείες... Καλημέρα!

Skouliki είπε...

ενταξει ολυμπιακος ειμαι αλλα χτες μιλαμε μεγαλη ντροπη
εχεις απολυτο δικιο στην τελαυταια σου προταση
ελεος με τους ανεγκεφαλους και επιτελους να τους μαζεψουν και λιγο

panos srpk είπε...

Και μετα λενε για το φτυσιμο του Διαμαντιδι στον Τεοντοσιτς... Αφου ο τυπος μαρκαρει εκνευριστικα τον αλλον, πως να αντιδρασει ο αλλος? Καποιος να μαθει στον Τεο να μαρκαρει σωστα.
Κι επισης κατι που διαπιστωσα χθες. Ειμαι 110% σιγουρος οτι οι του Ολυμπιακου ειχαν απαγορευση δηλωσεων για να μην μαθευτει η αττακα των Αγγελοπουλων "σκοτωστε τους", αττακα που ειχε πει και ο Κοκκαλης, εννοωντας να μας σκοτωσουν με καθε μεσο, ακομα κι αν χρειαστει βρωμικο παιχνιδι. Βρωμικα ειναι τα μυαλα τους.
Μα καλα, ποιος ηταν ο Τσιλιντρες που ειδα χθες? Πρωτη φορα τον εβλεπα οπως χθες. Ποτε ξανα με τετοιο παθος. Αυτο δειχνει επαγγελματισμο και μπραβο του αλλα και παλι ηταν λιγακι υπερβολικος και το παρακανε.
Εκνευριστικα πολλα ανυπαρκτα φαουλ και απο τις δυο ομαδες. Τοσο εμεις οσο κι αυτοι καναμε φαουλ που δεν υπηρχαν. Φορτωσαν με φαουλ Μπατιστ, Πεκοβιτς, Φωτση, για ποιον λογο? Για να ξεμεινουμε απο ψηλους?
Ακομα κι αν ξεμειναμε, το συνολο της ΟΜΑΔΑΣ ειναι που μετραει κι οχι το μεμονομενο ταλεντο καποιον παικτων του Ολυμπιακου, γι αυτο και νικησαμε. Ακομα και στα δυσκολα, μονο μια ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ μπορει να γυρισει το ματς.
Αυτα απο εμενα και καλη συνεχεια να εχουμε.

Leviathan είπε...

:) kali evdomadaaaaaa! :)

Γιώργος Τ. είπε...

mahler76,

πολύ κλάμα λέμε!!!

Γιώργος Τ. είπε...

KitsosMitsos,

τι να πεις? Απλή λογική, αλλά πού να την βρεις...??

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

καλημέρα φίλε μου! Τρελή βραδιά όντως!

Γιώργος Τ. είπε...

bakaliaros,

η αλήθεια είναι ότι μπασκετικά τον πάω τον Μπουρούση... Όπως και να 'χει, δεν τον χάλασε!!! Και το περσινό συνθηματάκι είναι classic, αλλά σαν το "Πρωτάθλημα μες το Παλέ" όχι!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

χεχε!! Τι να πω? Τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Κορίνα,

πολλοί γαύροι την Κυριακή δεν ήθελαν να δουν μπάσκετ... Ή θα κέρδιζαν ή θα το διέκοπταν.. Αυτό φωνάζανε μέσα από blogs και εφημερίδες και τελικά αυτό έκαναν.. Κρίμα για το άθλημα...

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

να περιθωριοποιηθούν οι "ανεγκέφαλοι" είναι πολύ απλό.. Το θέμα είναι ότι οι ομάδες το μόνο που κάνουν είναι να τους χαϊδεύουν.. Έτσι, η άθλια αυτή κατάσταση δεν αλλάζει.. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις σκληρές αλλά και δίκαιες (όχι σαν τον ηλίθιο νόμο που έχουν βγάλει).. Και φυσικά να τηρηθούν από όλους (πολιτεία, αστυνομία, δικαιοσύνη, ομάδες κλπ)..

Γιώργος Τ. είπε...

sarper,

όντως, κέρδισε η ΟΜΑΔΑ, το σύνολο.. Και εκεί ο Παναθηναϊκός υπερέχει ξεκάθαρα..
Ο Διαμαντίδης κακώς έκανε ότι έκανε.. Όμως, όλη αυτή η εμετική επίθεση στο πρόσωπό του από τους γαύρους ήταν απαράδεκτη..
Ο Τσίλντρες έκανε καλό παιχνίδι, αλλά γενικά δεν μου κάνει.. Έχει προσόντα, αλλά τίποτ' άλλο.. Αυτός που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα στους τελικούς ήταν ο Νίκολας..
Τα λάθος φάουλ ήταν κυρίως κατά του Παναθηναϊκού, όχι όμως αποκλειστικά.. Έγιναν και λάθη κατά του Ολυμπιακού.. Γενικά, νομίζω ότι οι διαιτητές επηρεάστηκαν από την προπαγάνδα των γαύρων όλες αυτές τις μέρες και από την έδρα, χωρίς όμως να θέλουν να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα.. Αλλά σφύριξαν Ολυμπιακό όσο γινόταν..
Άντε και του χρόνου καλύτερα!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

καλημέρα φίλε μου!!

Leviathan είπε...

kali kiriakiiiiii!!!! :)

Unknown είπε...

Παπάρες εκφωνητές.Ούτε οι πρώτοι , ούτε οι τελευταίοι.Στο μουντιαλ ήταν κάτι εκφωνητές παπάρες επίσης.Ακόμα κι εγώ πιο αντικειμενική ανάλυση παιχνιδιού θα έκανα.Τεσπά.
Συγγνώμη που χάθηκα αλά όλα σκατά μου πάνεεεε
ματς

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πέρασμα μου για να μάθω νεα σου και να ευχηθώ καλή εβδομάδα για όλους μας.
Ευχομαι να εισαι καλα.χαθηκες.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΑΝΠΛΟΥΤΟΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΧΑΘΗΚΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Unknown είπε...



thank you

سعودي اوتو

Unknown είπε...



thank you

سعودي اوتو