Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

Κόκκινες γελοιότητες!!

Σοβαρά, υπάρχει γελοιότερος αθλητικός ρεπόρτερ από τον Νικολακόπουλο?? Τα τελευταία 2 τουλάχιστον χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου με τις μαλακίες που λέει και κυρίως γράφει. Άλλες φορές για γέλια, άλλες για κλάματα και άλλες ΚΑΙ για γέλια ΚΑΙ για κλάματα, τα όσα υποστηρίζει προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους γαύρους που φοράνε παρωπίδες (όχι όλους τους γαύρους) και να τους παραπληροφορήσουν, πάντα με έναν "κακό" απέναντι, τον Παναθηναϊκό..
Προσωπικά, γελάω μαζί του πάρα πολύ. Ακόμα και σε περιπτώσεις που ξεπερνάει τα όρια "λογικής" γελάω μαζί του και χαίρομαι που είμαι Παναθηναϊκός!


Διάβασα πριν από λίγο στο gatti ένα απίστευτο post βασισμένο σε 2 ηλίθια άρθρα του Νικολακόπουλου (εδώ το πρώτο, εδώ το δεύτερο) και σε μια απάντηση ενός μέλους των GreenWebFans που είναι εξαιρετική και το αντιγράφω χωρίς άλλα σχόλια καθώς αξίζει να υπάρχει!!! Καλό κουράγιο σε όσους το διαβάσουν, είναι πολύ μεγάλο!!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 1η αγωνιστική έπαιξαν Εργοτέλης-ΠΑΟ. Ο Εργοτέλης δεν είχε τον Κορδονούρη και είχε αφήσει στον πάγκο Λεάλ, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκη και Ρουμπάκη. Στη θέση του τελευταίου προτιμήθηκε ο Γιαλούσης, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.

Ποια είναι η αλήθεια: Επειδή είναι πρώτη αγωνιστική, θα τα πούμε αναλυτικά, για να εμπεδώνουμε κιόλας πώς γίνεται η προπαγάνδα του νικωλου… Λοιπόν, για 1η αγωνιστική μιλάμε, άρα ο Κορδονούρης ήταν προφανώς τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν, όταν κανείς δεν ήξερε το πρόγραμμα του Εργοτέλη! Λεάλ, Βερπακόφσκις και Ρουμπάκης είχαν μόλις αποκτηθεί, άρα δεν είναι τόσο παράλογο που δεν ξεκίνησαν. Όπως τα γράφει ο γκεμπελίσκος, νομίζει κανείς ότι δεν έπαιξαν καθόλου, όμως η αλήθεια είναι ότι Βερπακόφσκις και Ρουμπάκης μπήκαν αλλαγή. Ο Βερπακόφσκις και ο Λεάλ δεν ξεκίνησαν γιατί απλούστατα στην ίδια θέση ξεκίνησε ο βασικός την προηγούμενη χρονιά Μπούντιμιρ. Σημειωτέον ότι και φέτος, ο Μπούντιμιρ έχει ξεκινήσει 12 φορές βασικός ενώ οι άλλοι δύο από 11. Τίποτα το περίεργο δηλαδή. Με πόσους επιθετικούς να έπαιζε ο Εργοτέλης τον Παναθηναϊκό, 3; Ο δε Γιαλούσης δεν είναι κάνας άσχετος που ξαφνικά μπήκε μέσα, αλλά βασικότατος την προηγούμενη χρονιά. Όσο για τον Φραγκουλάκη, ούτε αυτός είναι κανένας αναντικατάστατος, έχει ξεκινήσει σε 13 παιχνίδια και την προηγούμενη χρονιά (μιας και μιλάμε για 1η αγωνιστική, μην ξεχνάτε) μόλις σε 9. Επειδή όμως προκαλείς ρε νικολακόπουλε, κρατήστε τους παραπάνω παίχτες και ιδίως θυμηθείτε το όνομα «Φραγκουλάκης», θα γελάσουμε πολύ στη συνέχεια με αυτόν!

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: αεκ – ολυμπιακός. Απλώς σημειώνω ότι δεν έπαιξαν οι Ζεράλδο και Καράμπελας. Γιατί το αναφέρω; Σημειώστε το και θα δείτε σε λίγο…Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 2η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Ξάνθη. Η Ξάνθη δεν είχε τον Λουτσιάνο και άφησε στον πάγκο τον Μαρτσελίνιο.

Ποια είναι η αλήθεια: Ο Λουτσιάνο ήταν τραυματίας και ο Μαρτσελίνιο (που θα νόμιζε κανείς ότι δεν έπαιξε καθόλου) μπήκε αλλαγή. Πέρα από αυτή τη μισή αλήθεια όμως, το θέμα είναι ότι το διαβάζει κανείς άσχετος και νομίζει ότι μιλάμε για τους δύο βασικότερους παίχτες της Ξάνθης… Ε λοιπόν μέχρι την 21η αγωνιστική, ο Λουτσιάνο έχει ξεκινήσει στην 11άδα 8 φορές (και όλες έχει γίνει αλλαγή!) και ο Μαρτσελίνιο…6 (κι έχει βγει τις 5)! Απλώς ο αποτυχημένος επιλέγει 2 παίχτες με κάπως αναγνωρίσιμα ονόματα στους χαχόλους και τα πετάει για να εντυπωσιάσει… Κρατάμε όμως και αυτά τα ονόματα, για να γελάσουμε κι άλλο σε λίγο…

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Λάρισα – ολυμπιακός. Αναφέρουμε κι εμείς, κατά τη λογική του κώστα, ότι η Λάρισα είχε τραυματίες τους Ντέλσον και Κυριακίδη. Σημειώστε επίσης γιατί θα μας χρειαστεί, ότι ο Κάσας δεν έπαιξε, ενώ ο Βενετίδης βγήκε αλλαγή.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 3η αγωνιστική έπαιξαν Πανθρακικός-Παναθηναϊκός. Ο Πανθρακικός έπαιξε χωρίς τον Μαρτσέλο, που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι του, αλλά και χωρίς τους Βελάσκο, Ρομπέρ, ενώ ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ντιαλό, είχε μείνει στον πάγκο.

Ποια είναι η αλήθεια: Και πάλι νομίζει κανείς ότι έλειπε η ραχοκοκαλιά της αντίπαλης ομάδας… Η αλήθεια είναι η ακριβώς αντίθετη! Ο Ρομπέρ οκ, είναι μάλλον βασικός με 14 εμφανίσεις στην αρχική 11άδα. Αλλά ο Βελάσκο έχει παίξει…3 φορές κι όλες έγινε αλλαγή, ενώ ο Ντιαλό ξεκίνησε 11άδα 4 φορές, τα περσινά του γκολ ήταν όλα κι όλα 6 (το γράφω κι αυτό γιατί από το γαβροκείμενο μπορεί να φαντάστηκε κανείς ότι παρολίγο να πάρει Χρυσό Παπούτσι) και βέβαια όπως ίσως υποψιαστήκατε…στο συγκεκριμένο ματς μπήκε αλλαγή. (Συμπέρασμα: Η φράση «στον πάγκο» στη νικωλογλώσσα σημαίνει συνήθως «μπήκε αλλαγή αλλά δεν το λέμε, χωρίς να μπορούν και να μας κατηγορήσουν τυπικώς ότι είπαμε ψέματα»… Ξέρετε, αντρίκεια πράγματα…) Α, σημειώστε στο τεφτέρι με αυτούς που θα μας κάνουν να γελάσουμε λίγες αγωνιστικές αργότερα, τους Βελάσκο και Ντιαλό…Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 4η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Άρης. Ο Άρης είχε αφήσει στον πάγκο Κάμπορα, Κάλβο και Χαβίτο.

Ποια είναι η αλήθεια: Ότι όλοι αυτοί τότε ήταν αναπληρωματικοί! Ο Κάμπορα αναπληρωματικός τότε του Αμπρέου –και βέβαια μπήκε αλλαγή. Ο Κάλβο δεν έπαιζε λόγω του άλλου μεγάλου καλοκαιρινού αποκτήματος, του Γκρασιάν. Και ο Χαβίτο ακόμα και σήμερα δεν είναι βασικός, μόνο 8 φορές έχει ξεκινήσει 11άδα φέτος. Αν έκανε κανένα αστείο τότε ο Άρης να μην ξεκινήσει Αμπρέου και Γκρασιάν, θα πάθαινε κάνα εγκεφαλικό από τις φωνές ο αργόστροφος…

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Παοκ – γαύρος χωρίς τους Κοντρέρας, Σνάουτσερ, Βιτόλο (ε ρε και να πετύχαινε εναντίον μας τον πάοκ με τέτοιες ελλείψεις ο κωστάκης...)Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 5η αγωνιστική έπαιξαν ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Νέμεθ (τότε ήταν ο καλύτερος παίκτης της), Ζεράλντο, Καράμπελα, Μάκο.

Ποια είναι η αλήθεια: Έπος μισής αλήθειας για δημιουργία εντυπώσεων! Ο Νέμεθ («καλύτερος παίκτης της» τόοοοτε παλιά, πριν 5 μήνες και μετά από 4 ολόκληρες αγωνιστικές!) δεν έπαιξε ξέρετε γιατί; Διότι δάκτυλος του Πατέρα τον έστειλε να παίξει…στην Εθνική Νέων της Ουγγαρίας στο Παγκόσμιο! Μα τι να κάνουμε εμείς δηλαδή για αυτό; Παρόλα αυτά…κρατήστε και το δικό του όνομα για αργότερα! Όσο για τους άλλους; Έλεος με τα φίδια ρε κωστάκη, την 11άδα της αεκ την ξέρουμε τουλάχιστον πάνω κάτω. Ξέρουμε ότι ο Μάκος είναι παγκούρα του κερατά -με μόλις 8 συμμετοχές στην αρχική 11άδα. Τι μας τον κοπανάς έτσι λοιπόν; Όσο για τους Ζεράλντο και Καράμπελα; Ήταν τα πρώτα ονόματα που είχαμε σημειώσει την 1η αγωνιστική αν θυμάστε, γιατί απλούστατα…δεν έπαιξαν ούτε τότε εναντίον του γάβρου!

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Ολυμπιακός – Πανιώνιος, χωρίς τον Εστογιανόφ.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 6η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Λάρισα. Η Λάρισα έπαιξε χωρίς Ιγκλέσιας, Βενετίδη, Γιαννακόπουλο, Αμπουχατζίρα, Κάσας, ενώ ο Μετίν έμεινε στον πάγκο. Με το που μπήκε αλλαγή είχε δοκάρι, στο 1-0.

Ποια είναι η αλήθεια: Πωπω πανικός! Κανείς βέβαια δεν είναι αδικαιολογήτως απών, όλοι τραυματίες. Πάμε να δούμε πόσο βασικοί και αναντικατάστατοι είναι όμως: ο Μετίν όντως βασικός, αν και μόλις με 14 συμμετοχές στην αρχική 11άδα –και…κρατήστε το όνομά του! Ο Ιγκλέσιας 11 φορές βασικός, ο Βενετίδης 10, ο Αμπουχατζίρα 11, ο Κάσας 5 και ο Γιαννακόπουλος 4 αλλά τον αναφέρουμε γιατί τον αναγνωρίζουν οι γάβροι, ε κωστάκη; Τώρα που είπα γάβροι και το θυμήθηκα, σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε σημειώσει ότι ο Κάσας επίσης δεν έπαιξε ενώ ο Βενετίδης βγήκε αλλαγή…

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Λεβαδειακός – ολυμπιακός. Ένα ασυνήθιστο γεγονός εδώ, ο Μπάρκογλου βγήκε με αλλαγή στο 30’. Ακόμα πιο ασυνήθιστο αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι εκείνη την αγωνιστική ο Λεβαδειακός είχε βάλει 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Τα 3 τα είχε βάλει ο Μπάρκογλου και στο 4ο είχε δώσει την ασίστ!Για την 7η ο έγκριτος δημοσιογράφος δεν λέει τίποτα.

Εγώ όμως λέω: στο γαύρος – Αστέρας, χωρίς από τα ρεπορτάζ που διάβασα να προκύπτει τραυματισμός, δεν έπαιξαν ο Καρέρα (σε 21 αγωνιστικές ξεκίνησε 16 φορές 11άδα, άλλες 3 μπήκε αλλαγή, δηλαδή έλειψε μόνο από εκείνο το παιχνίδι κι ένα ακόμα) και ο Αργυρόπουλος με 13 συμμετοχές ως βασικός σε 21 αγώνες.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 8η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τους δύο βασικούς κυνηγούς του, τους Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, λόγω τραυματισμών.

Ποια είναι η αλήθεια: Το διαβάζεις και λες ρε τον γκαντέμη τον πάοκ, βρήκε ματς να χάσει ξαφνικά τους βασικούς επιθετικούς του… Η αλήθεια είναι ότι ο Φιλομένο έχει παίξει βασικός μόλις…2 φορές και ο Μουσλίμοβιτς φέτος έχει ξεκινήσει 11άδα άλλες 8. Και οι δύο μαζί έχουν βάλει ως σήμερα τον εκπληκτικό αριθμό των 4 γκολ! Ε και για να μην το κουράζω «σημειώστε» και «σημειώστε», το λέω από τώρα, θα το έχετε καταλάβει άλλωστε: κανείς από τους δύο τους δεν έπαιξε ούτε στο καραϊσκάκη!

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: ολυμπιακός – Εργοτέλης. Αν θέλετε, κάντε έναν κόπο να φρεσκάρετε το πύρινο κομμάτι του τσάκαλου για το ματς Εργοτέλης-Παναθηναϊκός. Ποιοι έβραζε επειδή έλειπαν τότε; Ο Κορδονούρης, που κόντρα στο γάβρο μπήκε…αλλαγή στο 73 (ο κώστας θα έλεγε ότι «τον άφησε στον πάγκο)». Ο Λεάλ και ο Βερπακόφσκις που τώρα…μπήκαν αλλαγή ο ένας στη θέση του άλλου στο 66. Και ο Φραγκουλάκης που κόντρα στο γάβρο δεν έπαιξε γιατί…ήταν τιμωρημένος (κόκκινη). Σημειώστε ότι επιπλέον ο Μπουντιμίρ και ο Βίσιο ήταν τραυματίες.Για την 9η δεν λέει τίποτα.

Εγώ όμως λέω: Ατρόμητος – ολυμπιακός. Τραυματίας ο Μασάρα, δεν έπαιξε ούτε ο Ολιβέιρα (θυμηθείτε το αυτό).Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 10η αγωνιστική έπαιξαν Λεβαδειακός-ΠΑΟ. Βασικός γκολκίπερ στον Λεβαδειακό δεν ήταν ο Μπλάζιτς, αλλά ο Καρακώστας, που από τότε έπαιξε μόνο σε δύο ματς.

Ποια είναι η αλήθεια: Αυτό είναι από τα πιο εκπληκτικά νικωλοκείμενα. Τι σκέφτεστε όλοι; «Ρε τον πούστη το Λεβαδειακό, πέταξε έξω ξαφνικά τη βασικούρα τον Μπλάζιτς για να βάλει έναν ανύπαρκτο Καρακώστα»… Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Λεβαδειακός σε 21 αγώνες έχει αλλάξει 4 τερματοφύλακες! Ο Μπλάζιτς έχει 8 συμμετοχές και ο Καρακώστας 5, όχι και καμιά τρομερή διαφορά δηλαδή, δεν είναι ότι βγήκε ο Μπανκς και μπήκε ο Μίρτσος! Και το κυριότερο; Δεν έγινε ξαφνικά η αλλαγή όπως υπαινίσσεται ο μικρός ψευτάκος, αλλά αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που έπαιζε ο Καρακώστας! Να σας πω και το καλύτερο; Σημειώστε τα ονόματα αυτών των 2 τερματοφυλάκων… (Το πιάσατε το υπονοούμενο νομίζω!)

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Γαύρος – ηρακλής. Τραυματίες οι Πιλότο, Λέκι, Μπόσνιακ. Τιμωρημένος από κίτρινες ο Γιάκομπ, επελέγη αυτό το παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή του.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 11η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης. Εξέτισε την ποινή του στον Αστέρα ο Μπαστία (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος βασικός αμυντικός χαφ, ο Καρντόζο).

Ποια είναι η αλήθεια: Για βάλτε και το όνομα του Μπαστία στο τεφτέρι! Κατά τα’ άλλα, υπενθυμίζω: Καρντόσο απών με Παναθηναϊκό 12 φορές 11άδα φέτος, Καρέρα απών με γάβρο 16.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 13η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Ατρόμητος. Εξέτισαν την ποινή τους στον Ατρόμητο οι Νεμπεγλέρας και Φαβάλι. Έμειναν στον πάγκο Ολιβέϊρα και Κουτσόπουλος. Τραυματίας ο Τάτος.

Ποια είναι η αλήθεια: Ο Ολιβέιρα, όπως είχαμε σημειώσει, δεν έπαιξε ούτε με το γάβρο, ενώ ο Κουτσόπουλος «έμεινε στον πάγκο» με την έννοια ότι…μπήκε αλλαγή. Και οι δύο πάντως φέτος δεν είναι και υπέρ-βασικοί, 11 παρουσίες στην αρχική 11άδα έχουν!

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Ξάνθη-ολυμπιακός. Ποιο ήταν το πρόβλημα του κωστάκη στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη, θυμάστε; Ότι δεν έπαιξε ο Λουτσιάνο και μπήκε αλλαγή ο Μαρσελίνιο. Κόντρα στο γάβρο όμως, ομολογουμένως είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα: δεν έπαιξε ο Μαρσελίνιο και μπήκε αλλαγή στο 79 ο Λουτσιάνο!Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 14η αγωνιστική έπαιξαν Ηρακλής-ΠΑΟ. Παραμονές του ματς τιμωρήθηκαν και δεν έπαιξαν εναντίον του ΠΑΟ για μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση οι δύο βασικοί μέσοι της ομάδας, ο Ντιέ κι ο Ντίκα.

Ποια είναι η αλήθεια: Άλλο ένα νικωλοψέμα… Μόνο ο Ντιέ τιμωρήθηκε, ο Ντίκα έπαιξε στο ματς αλλαγή. Και για να μην ξεχνιόμαστε, «οι δύο βασικοί μέσοι της ομάδας»…έφυγαν κι οι δύο τον Ιανουάριο!

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: γαύρος – Πανθρακικός. Ο Τζόκιτς εκτίει ποινή από κίτρινες. Απόντες οι (κρατηθείτε) Ολίσε, Βρονταράς, Ενγκαμπί, Κλεμάν, Αρσενίεβιτς, Ρούνιε και οι..περίφημοι Ντιαλό και Βελάσκο τους οποίους ο δαιμόνιος ρεπόρτερ είχε καταγγείλει που δεν έπαιξαν με εμάς!Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 15η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Γιάννινα. Εξέτισε την ποινή του στα Γιάννινα ο Κώτσιος (ενώ δεν έπαιξε κι ο Μπακαγιόκο, που είχε ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό).

Ποια είναι η αλήθεια: Ο Κώτσιος πράγματι είχε κίτρινες. Ενδεικτικά αναφέρω –και κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις άλλες περιπτώσεις απόντων με κίτρινες- ότι οι άλλες επιλογές για να εκτίσει την ποινή του ήταν τα ματς με Ατρόμητο, Ηρακλή, Εργοτέλη. Όλα δηλαδή, ντέρμπυ για τον Πας. Όσο για τον Μπακαγιόκο; Σε 5 ματσάκια ξεκίνησε όλα κι όλα και σε όλα βγήκε αλλαγή! Επειδή το παλτό ισοφάρισε τον γάβρο, έπρεπε δηλαδή να παίζει συνεχώς ρε κωστάκη;

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Άρης – ολυμπιακός. Έξω ο Φερνάντεζ ο οποίος εξέτισε ποινή από κίτρινες, έξω κι ο τραυματίας Γκαρσία. Λίγες μέρες πριν, αν δεν κάνω λάθος, ο Άρης άφησε ελεύθερο τον βασικό ως τότε Αμπρέου.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 16η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Εργοτέλης. Εξέτισε την ποινή του στον Εργοτέλη ο Ρουμπάκης (ενώ δεν έπαιξε κι ο τραυματίας Μπέτο). Γκολκίπερ στον Εργοτέλη ήταν ο τρίτος της ομάδας, ο Αθανασίου, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.

Ποια είναι η αλήθεια: Άλλο ένα έπος παραποίησης της αλήθειας με τερματοφύλακες. Παίζουμε με τις λέξεις μπας και κοροϊδέψουμε τον κόσμο… Ο Αθανασίου δεν ξεθάφτηκε από το πουθενά για να παίξει σε αυτό το ματς. Είχε 5 συμμετοχές κι αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη, άρα ήταν ο βασικός τερματοφύλακας εκείνης της περιόδου.

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: γαύρος – αεκ. Και να σας πω κάτι ενδιαφέρον; Δεν έπαιξε ο…Νέμεθ (καλύτερος παίχτης της αεκ…κάαααποτε).Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 17η αγωνιστική έπαιξαν Ξάνθη-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στην Ξάνθη ο Κιντάνα (ενώ ήταν τραυματίας κι ο άλλος βασικός ακραίος κυνηγός, ο Ζιέντσουκ).

Ποια είναι η αλήθεια: Ο Κιντάνα όντως δεν έπαιξε, επισημαίνω όμως ότι είχε 7 κάρτες και η ομάδα του έπρεπε να διαλέξει 2 παιχνίδια για να μείνει εκτός. Πόση λογική θα είχε να μην ήταν κανένα από τα δύο εναντίον του Παναθηναϊκού; Ο…«άλλος βασικός Ζίαντσουκ», έχει ξεκινήσει 11άδα 6 φορές σε 21 αγώνες κι άλλη μία μπήκε αλλαγή -τόσο βασικός είναι ρε ψεύτη!!! Προσέξτε και το εξής ωραίο: στον α γύρο που έπαιζαν βασικοί εναντίον του Παναθηναϊκού ο Κιντάνα και ο Ζίαντσουκ, ο κωστάκης φώναζε που δεν έπαιξαν ο Λουτσιάνο και ο Μαρτσελίνιο… Στο β γύρο που έπαιξαν ο Λουτσιάνο και ο Μαρτσελίνιο, ο κωστάκης φωνάζει που δεν έπαιξαν…ο Κιντάνα και ο Ζίαντσουκ! Για να είναι ευχαριστημένος, θα πρέπει η Ξάνθη να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό με 8 μεσοεπιθετικούς μέσα! Ή τότε θα την κατηγορεί ότι κατέβηκε επίτηδες χωρίς άμυνα;;;

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: γαύρος – Λάρισα. Κρατήστε την αναπνοή σας, την ποινή τους από κίτρινες επελέγη να εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι οι Βενετίδης, Μετίν και Μάλαρτζ! Ναι, δεν είναι συνωνυμία, πρόκειται για τον ίδιο Βενετίδη και κυρίως για τον ίδιο Μετίν που ο γκεμπελίσκος φώναζε γιατί δεν έπαιξαν εναντίον του Παναθηναϊκού! Επίσης, τραυματίες οι Μπουκουβάλας, Αμπουχατζίρα (ναι, κι αυτός είναι ο ίδιος), Τουάμα, Ααράμπ.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 18η αγωνιστική έπαιξαν ΠΑΟ-Πανθρακικός. Εξέτισαν την ποινή τους στον Πανθρακικό οι Μαρτσέλο και Παπαδόπουλος.

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: Καβάλα – ολυμπιακός. Ο Ντομπρασίνοβιτς εξέτισε την ποινή του (αν ήμουν κωστάκης θα το άφηνα έτσι σκέτο, αλλά επειδή δεν είμαι συμπληρώνω ότι η τιμωρία ήταν από κόκκινη κάρτα).Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 19η αγωνιστική έπαιξαν Άρης-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στον Άρη ο Ναφτί.

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: γαύρος – Παοκ και όπως ήδη είπαμε έλειπαν οι τραυματισμένοι Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο (αυτοί που είναι σκάνδαλο να είναι τραυματίες μόνο όταν ο Παοκ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό).Για την 20η αγωνιστική ο μικρός ψευτράκος δεν λέει τίποτα.

Λέω εγώ όμως: στο Πανιώνιος – ολυμπιακός, εξέτισε την ποινή του από κίτρινες κάρτες ο κορυφαίος φέτος παίχτης του Πανιωνίου Κιουμορτζί και ταυτόχρονα ήταν τιμωρημένος από κόκκινη κάρτα και ο Εστογιανόφ! Για να μην ξεχνιόμαστε, τηρήθηκε και το έθιμο να αλλάζει προπονητή ο Πανιώνιος 3 μέρες πριν παίξει με το γάβρο και έφυγε ο Φερέρα –που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες τον αποθέωναν στην πλατεία.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 21η αγωνιστική έπαιξαν Λάρισα-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στη Λάρισα ο Κατσιαρός (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος αριστερός μπακ, Βενετίδης, όπως κι ο Αμπουχατζίρα).

Την ίδια αγωνιστική έπαιξαν: γαύρος – Λεβαδειακός. Λοιπόν, εδώ καθήστε γιατί έχει πολλή πλάκα… Θυμάστε το περίφημο…«σκάνδαλο Μπλάζιτς-Καρακώστα» την 10η αγωνιστική; Ε λοιπόν, ο κωστάκης ξέχασε να αναφέρει ότι ΚΑΙ εναντίον του γάβρου δεν έπαιξε τερματοφύλακας ο Μπλάζιτς, αλλά…ο Καρακώστας! Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν ο Λεβαδειακός έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, ο Καρακώστας ήταν ήδη για 3 συνεχή ματς βασικός, ενώ πριν το παιχνίδι με το γάβρο έτρωγε πάγκο. Επανεμφανίστηκε ξαφνικά (παρόλο που η ομάδα του στο προηγούμενο ματς ούτε καν είχε φάει γκολ) έφαγε την 5άρα του κι ησυχάσαμε… Σημειώστε επίσης ότι στο ίδιο ματς εξέτισε την ποινή του από κίτρινες κάρτες ο Κόλτζος!Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 22η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟ-Καβάλα. Θα εκτίσει την ποινή του ο αρχηγός της Καβάλας Παβίσεβιτς.

Ποια είναι η αλήθεια: Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, αλλά επειδή και οι λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται στην προπαγάνδα για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, αν δεν κάνω λάθος αρχηγός στην Καβάλα είναι νομίζω ο Ντομπρασίνοβιτς. Ξέρετε, αυτός που δεν έπαιξε κόντρα στο γάβρο…

Την ίδια αγωνιστική παίζουν: Αστέρας Τρίπολης – ολυμπιακός. Και συμβαίνει κάτι τρομερό ρε κώστα… Εκτίει την ποινή του από κίτρινες ο Μπαστία! Ξέρεις, εκείνος που την προηγούμενη ποινή του την είχε εκτίσει σκανδαλωδώς εναντίον του Παναθηναικού… Επίσης, είναι τραυματίας ο Νταμόντε και αμφίβολος προς το παρόν ο Τσέζαρεκ.Γράφει ο νικολακόπουλος: Την 23η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Θα λείψει από τον ΠΑΟΚ ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Την ίδια αγωνιστική παίζουν: Εργοτέλης – ολυμπιακός. Και θα εκτίσουν τις ποινές τους από κάρτες ο εκ των κορυφαίων παιχτών του γηπεδούχου Τσεσνάουσκις και ο…Φραγκουλάκης! Σας θυμίζει κάτι το όνομα του τελευταίου; Είναι εκείνος που ο κωστάκης εξεράγη πώς τόλμησε να μην παίξει 1η αγωνιστική εναντίον του Παναθηναϊκού και τελικά έτυχε ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ παιχνίδια με το γάβρο να είναι τιμωρημένος! Ρέκορντμαν!Επίσης, ο νικολακόπουλος δεν γράφει τίποτα για την 24η αγωνιστική

αλλά γράφω εγώ: από το παιχνίδι γαύρος – Ατρόμητος ανακοινώθηκε ότι θα απουσιάσει ο Μελισσάς, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα εκτίσει τότε την ποινή του…

Θέλετε να κάνουμε μια σούμα;


-Ο κωστάκης υπαινίσσεται ότι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού του κάνουν τη «χάρη» να μην βάζουν εναντίον του παίχτες που έχουν ποινή από κίτρινες. Ε λοιπόν, αυτό έχει γίνει 12 φορές εναντίον του Παναθηναϊκού και ακριβώς άλλες 12 εναντίον του ολυμπιακού.

-Ο κωστάκης υπαινίσσεται επίσης ότι οι διαιτητές σημαδεύουν αντιπάλους του Παναθηναϊκού και αποβάλλουν παίχτες τους. Ε λοιπόν αυτό έχει γίνει μόλις μια φορά με «ευνοημένο» τον Παναθηναϊκό και…3 φορές, τις τριπλάσιες δηλαδή, με ευνοημένο τον ολυμπιακό.

-Ο κωστάκης υπαινίσσεται ότι θες από εύνοια θες από τύχη, με τις απουσίες εναντίον του Παναθηναϊκού έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Ε λοιπόν, συνολικά 13 παίχτες έχουν εκτίσει ποινές εναντίον του Παναθηναϊκού και 15 (2 περισσότεροι!) εναντίον του ολυμπιακού!

-Ο κωστάκης μιλάει και για άλλους απόντες, τραυματίες κλπ, στα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού. Αλλά ξεχνάει να μας πει ότι τόσοι και περισσότεροι είναι και οι απόντες στα παιχνίδια εναντίον του ολυμπιακού… Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, μιλάμε για τους ίδιους ακριβώς παίχτες!

-Μέσα σε όλη αυτή τη γραφικότητα, είχαμε φυσικά και χάιλάιτς, όπως: Τον Καρακώστα που είναι σκάνδαλο να παίζει εναντίον του Παναθηναϊκού αλλά μια χαρά να τρώει 5 από τον πεθαμένο γάβρο… Τον Νέμεθ που σκανδαλωδώς…πήγε να παίξει στο Παγκόσμιο ενώ έπρεπε να μείνει εδώ και να παίξει εναντίον μας (αλλά που δεν έπαιξε με το γάβρο δεν πειράζει)... Τον Φραγκουλάκη που επίσης σκανδαλωδώς δεν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά κατάφερε να είναι τιμωρημένος και στα δύο παιχνίδια εναντίον του γάβρου… Παίχτες που λείπουν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό και αναφέρονται από τον κωστάκη ως δήθεν βασικοί στις ομάδες τους, ενώ έχουν όλες κι όλες 6 (πχ Ζίαντσουκ) ή…3 συμμετοχές (πχ Βελάσκο)… Ομάδες που κατηγορούνται που δεν βάζουν και τους 25 παίχτες τους εναντίον του Παναθηναϊκού, όπως η Ξάνθη που όταν παίζει ο ένας ο κωστάκης φωνάζει που δεν έπαιξε ο άλλος και το αντίθετο… Και βέβαια σήμα κατατεθέν του κωστάκη οι κουτοπόνηρες διατυπώσεις με τις οποίες προσπαθεί να παραπλανήσει λέγοντας τη μισή αλήθεια…


Κάπου εδώ τελειώνει το ωραίο αυτό οδοιπορικό κωστάκη… Το οποίο με τη δική σου λογική απέδειξε ότι δεν είσαι παρά ένας αποτυχημένος γκεμπελίσκος. Κάποιοι θα σε αποκαλούσαν ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ (που λέει κι ένας συνάδελφός σου –σε όλα- και πιθανότατα φιλαράκος σου). εγώ σε λέω απλώς ψευτάκο, γιατί για παραπάνω δεν είσαι.

Και κάτι τελευταίο: Όποιος απαντάει σε όλα αυτά, δεν είναι εξίσου βλαμμένος. Απλώς κάποιες φορές, δεν πρέπει να λυπάσαι όσους πουλάνε ψέμα και δηλητήριο, όσο αναξιοπαθούντες και γραφικοί κι αν μοιάζουν. Όταν το παρακάνουν με την προπαγάνδα της κακιάς ώρας, πρέπει έστω για μια φορά να τους βάζει κανείς στη θέση τους… Έτσι, για να καταλαβαίνουν ότι και οι κανονικοί άνθρωποι βρίσκουν καμιά φορά την όρεξη και το χρόνο να ασχοληθούν με αυτά. Και να μαζεύονται λιγάκι -ελπίζω δηλαδή, γιατί βαριέμαι να ξαναγράφω…


Συμπλήρωμα για Ναφτί: O Αρης ειχε τραυματιες τον Nατσο Γκαρσια και τον Φερναντεζ στις αρχες του Ιανουαριου δλδ τα αλλα 2 αμ χαφ που εχει... Και ο Ναφτι ειχε ηδη συμπληρωσει καρτες απο το ματς με τον γαυρο... Και θα επρεπε να λειψει σε 2 απο τα επομενα 5 παιχνιδια.. Αν τον δηλωναν σε 2 απο τα 3 πρωτα ματς τοτε ο Αρης σε αυτα τα παιχνιδια (με Ατρομητο - Γιαννενα και Ηρακλη) θα κατεβαινε με μοναδικο αμ. χαφ τον πριττα!!! (αφού οι αλλοι 2 λογω τραυματισμων θα εχαναν τα 3 πρωτα ματς) φυσικα δεν τον δηλωσαν σε αυτα τα ματς και ο αρης εκανε 3 νικες εκ των οποιων στις 2 mvp ηταν ο Ναφτι... Και μαλιστα στο ματς με τα γιαννενα πετυχε και το νικητηριο γκολ στο 85..!!! Aναγκαστικα επρεπε να τον δηλωσουν στα 2 τελευταια ματς (αφου ο κανονισμος μιλαει για οριο 5 αγωνων) γιατι ο Νατσο Γκαρσια επανηλθε απο τον τραυματισμο του μετα τα 3 προαναφερθεντα ματς..και αρα ειχαν και 2ο αμ.χαφ.. Γι' αυτό λοιπόν δεν επαιξε ο Ναφτι... ενω και ο Φερναντεζ, νομιζω, ακομα τραυματιας ειναι..


Συμπλήρωμα για Βιτόλο: Tον είχαν δηλωσει εδω και καιρο να εκτισει την ποινη του στο ματς με τα Γιαννενα για να μην εχει καμια καρτα με εμας... O δαιμονιος Bιτολο ομως αφου επεισε την διοίκηση να τον δηλωσει στο ματς με τα Γιάννενα, σήκωσε επιτηδες το χερι του στο 30 με το σκορ στο 0-1 για να παρει κοκκινη και να χασει και το δικο μας παιχνίδι... Eτσι το σχεδιο του σατανικου Βιτολο ολοκληρωθηκε...

2 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Αμα αρχιζουμε να παιρνουμε στα σοβαρα και τον Νικολακοπουλο τη χασαμε τη μπαλα.

Το "ΦΩΣ" εκεινος το εχει χαλασει και δεν ειναι τυχαιο πως ουτε οι Ολυμπιακοι δεν του δινουν σημασια!! Και οταν τον τραμπουκιασανε, παλι οι μαλακιες που ελεγε ηταν η αφορμη!!

Πλακα εχει οταν παιρνει τηλεφωνο στον Nova Sport FM και λεει τη χαρακτηριστικη ατακα "Τι γινεταιιι καλααα?"

Εγω παντως διαβαζω Πρωταθλητη σχεδον καθημερινα!! :PpP

Γιώργος Τ. είπε...

Manolog3,

κανείς σοβαρός και υγιής φίλαθλος δεν παίρνει στα σοβαρά τον Νικολακόπουλο.. Επειδή όμως σαν δημοσιογράφος επηρεάζει κόσμο, καλό είναι να γίνει κάτι μαζί του, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια το έχει παρακάνει και από αστείος έχει γίνει επικίνδυνος..
Το Φως το θυμάμαι σαν μια αξιοπρεπή κόκκινη εφημερίδα. Τώρα πια άσ' το καλύτερα!! Καλά κάνεις και διαβάζεις Πρωταθλητή!!
Όντως, όσες φορές τον έχω πετύχει στον SportFm γελάω με αυτά που λέει και με τον τρόπο που τα λέει!