Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Old dogs (2009)


Φρεσκοκατεβασμένη ταινία, που είχα πρόσκληση για την πρεμιέρα της πριν κανά μήνα αλλά τελικά δεν είχα μπορέσει να πάω.. Ψάχνοντας προχθές βραδάκι (γύρω στις 1:00) μια ταινία να δω πριν κοιμηθώ, η συγκεκριμένη κέρδισε λόγω διάρκειας, καθώς ήταν η μικρότερη σε διάρκεια ταινία από αυτές που είχα κατεβασμένες μέσα στον υπολογιστή μου (πού χρόνος να ψάξω σε γραμμένα dvds...).

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Γιατί πρέπει να δικαιολογήσω στον εαυτό μου αυτό το άδικο ξενύχτι.. Πολύ μέτρια ταινία, με όλα τα χαρακτηριστικά κλισέ του είδους.. Έχει βέβαια τις στιγμές της, αλλά σε γενικές γραμμές δεν λέει και πολλά..

Ο Robin Williams και ο John Travolta πρωταγωνιστούν κάνοντας τους κολλητούς και συνεργάτες, μπλέκουν σε μια τρελή ιστορία όταν η "πρώην γυναίκα" του πρώτου, που είχαν παντρευτεί και χωρίσει σε μικρό χρονικό διάστημα, του φέρνει τα παιδιά του (των οποίων την ύπαρξη αγνοούσε) για 2 βδομάδες, ενώ παράλληλα οι 2 τους έχουν μια τεράστιας σημασίας συμφωνία να κλείσουν με κάτι Ιάπωνες.. Τα παιδιά τους μπλέκουν σε τρελές καταστάσεις, ενώ στο τέλος (τι έκπληξη) ο Robin Williams αγαπάει τα παιδιά και φυσικά έρχεται με μαθηματική ακρίβεια το happy end!

Στα συν, τα guests που κάνουν κάποιοι ηθοποιοί (γενικά μου αρέσει όταν γνωστοί κάνουν μικρές guest εμφανίσεις σε ταινίες)
Καλή, αν και ιδιαίτερα αυστηρή η κριτική εδώ, αν και δεν έχει και πολύ άδικο!!!!

5/10 στο imdb από εμένα, απόλυτα σύμφωνος με την γενική βαθμολογία (5/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: