Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Παναθηναϊκός - Νταμπλούχος 2010!!




Το πήραμε και το κύπελλο!!!! Σε έναν αγώνα που ήταν μάλλον βαρετός, ο Παναθηναϊκός με πολύ ωραίο σουτ του Λέτο κέρδισε τον Άρη με 1-0 και μας γέμισε χαρά και περηφάνια!!
Πριν το παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής δεν καιγόμουν για το ματς.. Το κύπελλο είναι ούτως ή άλλως υποτιμημένος θεσμός για τους "μεγάλους".. Αφού πιο παθιασμένος για τον αγώνα ήταν ένας φίλος ΠΑΟΚτζής (και υποθέτω το απόλυτο σύνολο των ΠΑΟΚτζήδων), που φυσικά υποστήριζε Παναθηναϊκό!!
Στο γήπεδο φτάσαμε σχετικά νωρίς, ευτυχώς λίγο μετά τα επεισόδια (που ακούσαμε στο ράδιο).. Μία μικρή οσμή των δακρυγόνων είχε απομείνει όταν μπήκαμε..
Έλεγχος? Μηδέν.. Δεν είναι ότι μπήκαμε σε θύρα της επιλογής μας (στην 6 αντί για την 33 που ήταν τα εισιτήριά μας), αλλά το ότι σε κανένα σημείο του γηπέδου δεν κοίταξε κάποιος ούτε το αν είχαμε εισιτήρια..
Ο κόσμος πάρα πολύς, καθώς μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δεν έπεφτε καρφίτσα που λένε....
Την μάχη της κερκίδας την πήραν αρχικά οι Αρειανοί (είναι λογικό, πάντα οι φιλοξενούμενοι-έστω και τυπικά το Σάββατο- είναι πιο ενθουσιώδεις), για να την χάσουν οριστικά μετά το γκολ.. Πάντως με απογοήτευσαν, καθώς περίμενα περισσότερα (μου αρέσουν κάποια λάτιν συνθήματα που έχουν και έλεγαν και στον αγώνα πρωταθλήματος, αλλά το Σάββατο δεν είπαν κάποιο)...
Στην είσοδο των ομάδων, η "νίκη" των Αρειανών ήταν συντριπτική.. Εμείς αρκεστήκαμε σε ένα πολύ όμορφο πανό, σχετικά με τον μικρό Αντρέα που έφυγε πρόσφατα..
Το παιχνίδι δεν ήταν καλό.. Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό κατά την γνώμη μου ήταν ο Ζιλμπέρτο και ο Καντέ.. Ο πρώτος ήταν ο απόλυτος άρχοντας του κέντρου, ενώ ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός στην άμυνα..
Μεγάλες στιγμές όταν στην απονομή σήκωσε το κύπελλο ο Πατέρας και ο Θανάσης!! Ο Πατέρας έχει την πλήρη αποδοχή του κόσμου (και γι' αυτό καλό θα είναι να μείνει πρόεδρος) και καταχειροκροτήθηκε, αλλά όταν ο Θανάσης πήρε το κύπελλο στα χέρια του ο κόσμος τον χειροκρότησε ακόμα περισσότερο!!! Θέλουμε όλοι μας ενωμένο τον Παναθηναϊκό μας και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο!
Πολύ χαίρομαι να βλέπω και τους Νιόπλια-Βαζέχα στον πάγκο.. Ο τρόπος που ζουν το παιχνίδι, ο τρόπος που πανηγυρίζουν... Αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικά καλύτερο, εύχομαι να μην κουνηθούν από την θέση τους..
Αποθεώθηκε επίσης και ο Σαλπιγγίδης, στο ίσως τελευταίο του επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.. Ένας παίκτης που με το ήθος και την συμπεριφορά του αξίζει το χειροκρότημα όλων μας..
Τέλος, η φετινή χρονιά κρίνεται σχεδόν απόλυτα επιτυχημένη.. Και λέω σχεδόν γιατί ακόμα πιστεύω ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μπορούσε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη....




*φωτογραφίες από panathinaikospanathinaikospa και gatti
*το απόγευμα θα προσθέσω και δικές μου φωτογραφίες από τον τελικό (ακόμα δεν τις έχω καν περάσει στον υπολογιστή..)

12 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Με συγχωρείς αλλά λες ότι πριν τον αγώνα δεν καιγόσουν για το ματς. Πόσο εύκολα μεταδίδουν στον κόσμο αυτό που θέλουν οι φυλλάδες.

Καλή βδομάδα!

13fans είπε...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΡΦΕ !!!!

Crazy Tourists είπε...

Έλα μωρή Πανάθα!!

Τρελοτουρίστρια

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:)))

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

Barbarian G1 είπε...

ΠΑΟ ΘΕΕ
http://barbariansgate1.blogspot.com/

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

όχι ρε συ, κανένας επηρεασμός από τις φυλλάδες.. Η γνώμη μου για το κύπελλο είναι αυτή καιρό τώρα.. Θα μου πεις, "έχεις σηκώσει πολλά κύπελλα τα τελευταία χρόνια για να τα σνομπάρεις?".. Αλλά επιμένω σε αυτό..

Γιώργος Τ. είπε...

13fans,

πάντα τέτοια και καλύτερα!!

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

και εις ανώτερα!!!

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,

καλημέρα φίλε!! Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα!!

Γιώργος Τ. είπε...

Barbarian G1,

καλημέρα φίλε! Καλωσήρθες!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Grats!
Φάση έχει όμως που σας κερδίσαμε αλλά παρ'όλ'αυτά τα πήρατε τα τρόπαια. :P

Γιώργος Τ. είπε...

Parakmiako Ergaleio,

του χρόνου ελπίζω να σας κερδίσουμε κιόλας!!! Και φυσικά να τα ξανασηκώσουμε όλα!!!