Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Γκέλα..

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1.



Έχουμε και λέμε.. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, δεν χωράει αμφιβολία αυτό. Έτσι και στο παιχνίδι, ήταν η καλύτερη ομάδα. Αλλά τι να το κάνεις? Οι ευκαιρίες χάθηκαν. Έτσι χάθηκαν και οι 2 βαθμοί και πλέον η διαφορά έχει φτάσει στους +6.
Το ματς δεν ξεκίνησε καλά.. Και μόνιμα φέτος, η γκέλα "μυρίζει" στο ΟΑΚΑ όταν υπάρχει ενθουσιασμός στην κερκίδα... Και κατά σύμπτωση, πάντα βρίσκουμε απέναντί μας ομάδες με κίτρινα.. Ήταν αρχικά ο Αστέρας Τρίπολης, όταν μπορούσαμε να πάμε στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με διαφορά ασφαλείας, αλλά η ισοπαλία τότε μας χάλασε το "πάρτυ".. Παραλίγο να γίνει με τον Εργοτέλη, αλλά ευτυχώς τότε, παρ' ότι η ομάδα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, καθάρισε τελικά εύκολα! Αν βάλεις και το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ που παραλίγο να χάσουμε βαθμούς, οι κίτρινες ομάδες στο ΟΑΚΑ δεν μας πολυπάνε...
Χθες, ο κόσμος είχε σχεδόν γεμίσει το ΟΑΚΑ. Το +8 είχε γεμίσει ενθουσιασμό τους πάντες.. Και γρήγορα γρήγορα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ!! Κανείς όμως δεν πίστεψε ότι θα χάναμε το παιχνίδι... Γρήγορα η ομάδα ανέβασε απόδοση, πίεσε και ισοφάρισε με τον φιλότιμο (όπως πάντα) Σαλπιγγίδη! Και μετά, όλοι περιμέναμε το δεύτερο γκολ... Και περιμέναμε... Και περιμέναμε... Ευκαιρίες χάθηκαν πολλές όμως, το γκολ δεν ήρθε και έτσι η ισοπαλία μας άφησε ανικανοποίητους, κυρίως γιατί αυτή η ΑΕΚ δεν την άξιζε.. Και την πήρε λόγω τύχης, λόγω των πολλών και εκνευριστικών καθυστερήσεων που έκανε και λόγω της δικής μας αστοχίας. Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Σαλπιγγίδης, αν και θα μπορούσε να ήταν και ο Αραμπατζής (τερματοφύλακας της ΑΕΚ) λόγω των αρκετών σωτήριων αποκρούσεων που έκανε.. Ο Σισέ δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου (έχασε πάντως μια μεγάλη ευκαιρία), ο Σάλπι έβαλε το γκολ αλλά έχασε και πολλά "άχαστα", ο Λέτο πολύ καλός, η αλλαγή του Καραγκούνη απλά δεν έπρεπε να γίνει.. Ο Νιόπλιας για ένα ακόμα παιχνίδι δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα.. Πιστεύω ότι έπρεπε να χτυπήσει το παιχνίδι εντονότερα..
Anyway, κύπελλο τώρα με αντίπαλο την Καλλιθέα την Τετάρτη και μετά Αλκαζάρ... Πλέον γκέλα δεν επιτρέπεται....

Φωτογραφίες:


Η χορογραφία

..μετά το γκολ!



Τα πανό
(ναι στις μετακινήσεις των οπαδών)

(1000 κακά της μοίρας σας - ατέλειωτα τα χρέη
και οι οπαδοί αμέτοχοι να παίζουν με τα σπρέι)
*οι φωτογραφίες δικές μου!

10 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :)))

KitsosMitsos είπε...

Γέλασα με το σύνθημα με τα σπρέι!

El Loco είπε...

καλησπερα Γιωργο
συμφωνω με το αρθρο σου και θα ηθελα να προσθεσω οτι στα δυο τελευταια παιχνιδια πιστευω οτι ο Νιομπλιας φρεναρε την ομαδα για την νικη παρολο που οι παικτες δεν συμβιβαζοταν με την ισοπαλια.
επισης πολυ ωραιες φωτογραφιες!!!

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,

καλό μήνα φίλε μου!! Ας μην χαθούν άλλες ευκαιρίες! Έτσι θα είναι και καλύτερος ο Φεβρουάριος!

Γιώργος Τ. είπε...

KitsosMitsos,

ήταν πολύ πετυχημένο, όντως!!!
Καλημέρα!!!

Γιώργος Τ. είπε...

El Loco,

συμφωνούμε! Δεν ξέρω γιατί, αλλά φαίνεται ότι ο Νιόπλιας "τενκατίζει".. Τουλάχιστον έχει κάποια καλά.. Προσπαθεί να φτιάξει έναν βασικό κορμό και δείχνει να αμύνεται σωστά.. Αυτά θέλω να πιστεύω ότι θα φανούν χρήσιμα στα παιχνίδια με την Ρόμα.. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι χθες τουλάχιστον δεν διάβασε καλά το παιχνίδι.. Με τον Άρη είχε το ελαφρυντικό ότι ο Άρης ήταν ανεβασμένος και έπαιζε στην έδρα του.. Για χθες δεν έχει κανένα.. Από την άλλη όμως, η ομάδα που στήνει είναι πολύ καλή και κάνει ευκαιρίες.. Είναι και η ατυχία στην μέση.. Αν κάποιες φάσεις είχαν πιο θετική κατάληξη, θα κάναμε άλλη κουβέντα τώρα!!

NdN είπε...

Πλησιάζουμε...λεμε!

Γκέλες θα κάνετε και άλλες και πρώτη και καλύτερη στην Τούμπα(όπως και ο γάβρος), εμείς να δούμε τι θα κάνουμε!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

βασικά σας εύχομαι να πάρετε την δεύτερη θέση από τον γαύρο. Πιστεύω ότι την αξίζεται και θα την πάρετε.. Τώρα όσον αφορά τον μεταξύ μας αγώνα στην Τούμπα, καιρό τώρα πιστεύω στο διπλό, θεωρώντας ότι θα είναι παιχνίδι του Σισέ.. Θα δούμε!!!

meth(i)mwn είπε...

Ο τίτλος γκέλα απο που προέρχεται;Από το Βαγγέλα ή από το Αγγέλα;;;

Γιώργος Τ. είπε...

meth(i)mwn,

πάρ' το όπως θες τρελό αγόρι!!!!! Κι αν δεν ταιριάζει ορθογραφικά, don't worry!!!