Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Αγγαρεία

Χθες Τετάρτη, πρωι, φαντάζομαι ότι στην Παιανία έγινε το μοίρασμα των αγγαρειών.. Κάποιοι πήραν λάντζα, κάποιοι καθαριότητες διαδρόμων και θαλάμων και κάποιοι τουαλέτες.. Οι υπόλοιποι άτυχοι θα έπαιζαν το απόγευμα για το κύπελλο με την Καλλιθέα!



Παναθηναϊκός-Καλλιθέα 2-0 λοιπόν.. Σε έναν αγώνα που υποθέτω πως έχει ξεχαστεί ήδη από όλους!

Το παιχνίδι δεν είναι ούτε για κριτική, ούτε για συμπεράσματα... Όλοι ήξεραν ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν τεράστια.. Οπότε το μόνο που έμενε ήταν να δούμε το σκορ.. Οι σχετικά λίγοι φίλαθλοι που είμασταν στο γήπεδο (για να είμαι ειλικρινής περίμενα λιγότερους) ελπίζαμε σε πολλά γκολ.. Πράγμα που δεν έγινε..

Και δεν έγινε για πολλούς λόγους.. Ο κυριότερος ήταν ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποτίμησαν τον αντίπαλο. Προσθέτουμε την ατυχία-γκαντεμιά στο να μην σκοράρουμε που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, υπολογίζουμε και το παιχνίδι της Καλλιθέας χωρίς σχέδιο, απλά να χάσει με αξιοπρεπές σκορ και έχουμε την χθεσινή εικόνα...

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να ζοριστεί, έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.. Κοιτάζοντας όμως θετικά, παρατήρησα ότι χθες ο Σισέ τροφοδοτήθηκε επιτέλους σωστά από όλους.. Δεν τελείωσε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, αλλά δεν πειράζει.. Έχει σημαντικότερα παιχνίδια μπροστά του για να μας αποζημιώσει!!

Το πρώτο γκολ το έβαλε ο Σαλπιγγίδης λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Η ενδιαφέρουσα ιστορία του γκολ:

ο Παναθηναϊκός είναι στην αντεπίθεση και κερδίζει αράουτ.. Ο ball-boy δίνει την μπάλα για να συνεχιστεί γρήγορα το παιχνίδι, ενώ η προηγούμενη μπάλα χτυπάει στις πινακίδες και ξαναμπαίνει στο γήπεδο.. Φτάνει κοντά σε αμυντικό της Καλλιθέας, ο οποίος αντί να την κλωστήσει προς τα έξω την αφήνει μέσα στο γήπεδο. Το αράουτ εκτελείται και λίγο μετά ο διαιτητής σφυρίζει καθώς οι δύο μπάλες είναι στο γήπεδο. Στο ελεύθερο που ακολουθεί ο ίδιος αμυντικός της Καλλιθέας τρέχει και διώχνει την μπάλα προς το κέντρο, κάτω από αποδοκιμασίες του κόσμου. Στην συνέχεια της φάσης ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ!!

Το δεύτερο μπήκε στο τέλος με αυτογκόλ (μετά από σουτ του Καραγκούνη) του Αρκούδα!!

Διασωθέντες από την χθεσινή αγγαρεία, ο σκόρερ Σαλπιγγίδης, ο Γκαλίνοβιτς (που όπου χρειάστηκε ήταν θετικός) και ο MVP Λέτο, αν και οι ντρίμπλες του από ένα σημείο και μετά κούρασαν.. Μου άρεσε και ο Πετρόπουλος κάπως.

Οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι και κακοί..

Κεφάλαιο Σεϊταρίδης: από κάποιο σημείο και μετά, έκατσα και κοιτούσα τον Γιούρκα για να δω γιατί δεν αποδίδει.. Παρατήρησα πολύ καλές κινήσεις, πολύ καλές θέσεις, αλλά αδυναμία να μοιράσει σωστά την μπάλα και να κάνει το κάτι παραπάνω επιθετικά.. Δεν ξέρω αν ακόμα δεν είναι έτοιμος, αλλά ακόμα τον πιστεύω..

*(αντιγράφω από gatti)

Scratch 1 (από βαζελοφόρουμ): O Hρακλής, ο Αρκούδας, ο Ζουμπουλάκης, ο Καλτσάς, η κυρία Κορουμπίλια. Αυτά είναι ονόματα για παιδική σειρά με τον Νίκο Πιλάβιο...

Χαχαχα!!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!




*η φωτογραφία από το gatti.

4 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Πρωτο μου post στο νεο χωρο σου και πρωτο στο post σου.

Εγω παντως δεν το λεω ατυχια να μην μπορεις να σκοραρεις με ομαδα Γ' Εθνικης!! Και γενικα ο παναθηναικος εχει αρχιζει και κανει κοιλια και οταν θα αρχισει και το Γιουροπα θα κανει μεγαλυτερη!!

Ο Σαλπιγγιδης οσο καλες εμφανισεις και να κανει απο τα Χριστουγεννα το μελλον του κατα πασα πιθανοτητα στριβει για Θεσσαλονικη.

Για να δουμε πως θα συνεχισει παντως...γιατι εγω δεν τον εχω σιγουρο ουτε για πρωταθλημα ουτε για κυπελο.

Εχασε και στο μπασκετ απο το Μαρουσι, καλα αυτος ο Keys χθες το καλαθι το ειδε βαρελι..οτι βαρουσε εξω απο τα 6.25 εμπαινε!!

KANTHAR0S είπε...

Λίγο ρίσκο ρε Νιόμπλια...Λίγο ρίσκο...Με την Καλλιθέα παίζεις. Παίξε ένα 4-4-2 να καθαρίσεις το ματς σρο πρωτο 20λεπτο...

Γιώργος Τ. είπε...

Manolog3,

καλωσήρθες φίλε!! Καλημέρα!
Πρέπει να συνυπολογίσουμε στην ατυχία και την υποτίμηση, που κακώς μεν, λογικά δε υπήρχε..
Για τον Σαλπιγγίδη δεν ξέρω τι θα γίνει, ελπίζω πάντως να μείνει, καθώς είναι ψυχάρα και τέτοιοι παίκτες είναι απαραίτητοι σε κάθε ομάδα..
Όσο για την Ρόμα, είμαι αισιόδοξος.. Δύσκολα παιχνίδια, αλλά η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά..
Τώρα για το Μαρούσι τι να πούμε? Μπράβο του, γιατί είναι ΟΜΑΔΑ..

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

πιστεύω ότι η εμμονή στο 4-5-1 (ψευτό-4-3-3) έχει να κάνει με το ότι η ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει έτσι, οπότε δεν υπάρχει λόγος σε ένα φαινομενικά (και ουσιαστικά, κακά τα ψέματα) εύκολο παιχνίδι, αλλά ίσα ίσα είναι ευκαιρία για μια "δύσκολη προπόνηση".. Κι εγώ θα ήθελα πάντως ο Παναθηναϊκός να παίζει 4-4-2.. Το προτιμώ..