Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Πράσι(σε)νη θύελλα!!!

Διπλό πρωταθλήματος? Ναι!
Εμφάνιση πρωταθλητή? Ναι!
Κόψιμο του "βήχα" τον αντιπάλων συνδιεκδικητών? Ναι!!

Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-3.. Και όχι απλά αυτό!

Μπαλάρα από την Πανάθα! Για άλλη μια φορά!! Ο Νιόπλιας έστησε την ομάδα άριστα, η διακοπή μας βοήθησε και ήρθε ένα διπλό τίτλου όπως συνηθίζεται να λέγεται!! Για να έρθει όμως αυτό, έπρεπε να σκοράρει αυτός που για κάποιο παράξενο λόγο αμφισβητήθηκε (από τους ΑΡΔ) επειδή δεν σκόραρε για 4 παιχνίδια.. Ο Σισέ!
Και τι γκολ!!!! Τακουνάκια "copy paste" με διαφορά 2 λεπτών το ένα από το άλλο! Για να μην περάσει κανείς με την υποψία ότι το πρώτο ήταν τυχαίο!!



Και στην συνέχεια, επίδειξη δύναμης, χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και ένα γκολ από τον Νίνη σαν κερασάκι στην τούρτα!

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Σισέ (φυσικά), Λέτο, Σιμάο, Καντέ και για μια ακόμα φορά από τον Βύντρα που κάνει το πρωτάθλημα της ζωής του! Από τους υπόλοιπους παίκτες δεν υστέρησε κανείς, ο Σπυρόπουλος έβγαλε και τις 2 ασίστ στον Σισέ, ο Καραγκούνης δεν έπεφτε (!!) και ο Τζόρβας αν και κρύος έδειξε ότι πρέπει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες γι' αυτόν με την απόκρουση στο 90'.. Γιατί χθες δεν πρέπει να ακούμπησε την μπάλα πάνω από 5 φορές (3 τα σουτ της Λάρισας, το ένα κόντραρε και βγήκε κόρνερ, το άλλο ήταν σαν πάσα στον Τζόρβα και το τρίτο ήταν αυτό του 90')..

Ο Νιόπλιας έστησε την ομάδα καταπληκτικά, αν και μάλλον άργησε να την φρεσκάρει! Πάντως, παρά την όποια αμφισβήτηση, η δουλειά του αρχίζει να φαίνεται!!

Θεωρητικά, στις επόμενες 2 αγωνιστικές θα κριθεί το πρωτάθλημα.. Ανυπομονούμε!!!!!


*φωτογραφίες από το gatti (us usual)!!!

13 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Φέτος η μία απ'τις δύο αγαπημένες μου ομάδες πάει για φούντο και η άλλη... ;-)
Καλημέρα

Laplace είπε...

καλημερα φλε Γιωργο
ευκολο απογευμα
μας θεωρω ηδη πρωταθλητες αν κ με καβαλα κ μπαοκ ειναι δυσκολα τα ματς
καλη εβδομαδα να εχεις

Γιώργος Τ. είπε...

KitsosMitsos,

να ευχηθώ απλά να πάνε όλα καλά!!!
Καλημέρα!!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

αυτά τα δύο παιχνίδια περιμένω κι εγώ και τα παιχνίδια εκτός των γαύρων με Αστέρα και Εργοτέλη.. Είμαι αισιόδοξος ότι μετά τις δύο αυτές αγωνιστικές θα είμαστε σχεδόν σίγουροι πρωταθλητές!!

El Loco είπε...

καλησπερα Γιωργο και σε ολα τάδελφια
με 10β στα επομενα 4 ματς ειμαστε πρωταθλητες και μετα παμε για αλλα!!!

NdN είπε...

Νομίζω ότι δεν θα περάσετε από τον Ναο της Τούμπας, αλλά το πρωτάθλημα θα το πάρετε άνετα και το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι τον γάβρο θα τον κερδίσετε.

Γιώργος Τ. είπε...

El Loco,

καλημέρα φίλε! Αυτό πιστεύω κι εγώ.. Απλά ελπίζω σε κάποια γκέλα του γαύρου στα δύο επόμενα παιχνίδια και νίκη μας στην Τούμπα, έτσι ώστε να τελειώνει το πρωτάθλημα ακόμα νωρίτερα.. Για την Τούμπα είμαι αισιόδοξος!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

καιρό τώρα πιστεύω ότι το παιχνίδι της Τούμπας θα είναι ιδανικό για τον Σισέ.. Θα δείξει, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για το συγκεκριμένο.. Και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι και ωραίο!!!
Όσο για το παιχνίδι με τον γαύρο κι εγώ θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα το κερδίσει.. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής τότε! Αυτά θα είναι τα ωραία!!!!

KANTHAR0S είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
KANTHAR0S είπε...

Νομίζω ότι η επιφυλακτικότητα του Νιόμπλια θα οδηγήσει το παιχνίδι σε Χ. Για την Τούμπα αναφέρομαι.

Για να χάσεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να αυτοκτονήσεις. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το χάσεις.

Την καλησπέρα μου!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

πιθανότατα ο Νιόπλιας θα κατέβει με κύριο στόχο το Χ και βλέπουμε.. Αλλά πιστεύω ότι εκεί θα μετρήσει η κλάση κάποιων παικτών και εκεί έχουμε προβάδισμα! Και θεωρώ ότι το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι ιδανικό για τον Σισέ!!
Όσο για το πρωτάθλημα, δεν πιστεύω ότι χάνεται, και λόγω του Παναθηναϊκού και λόγω του Ολυμπιακού που θεωρώ ότι δεν μπορεί..

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια, Γιωργο.

Τα σέβη νου.

Κώστας
vloutis.blogspot.com
vloutis.wordpress.com
facebook.com/kostasvloutis
twittter.com/kostasvlouits

Γιώργος Τ. είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ,

σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου! Να 'σαι καλά!
Καλή σου μέρα!