Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Κηδεία...

...του ποδοσφαίρου και όχι μόνο..




Πάλι τα πράγματα φαίνονταν ιδανικά την Κυριακή της αποκριάς.. Ο κόσμος αρκετός (δεδομένου του 3ημέρου) και κεφάτος..
Η Καβάλα έπαιξε αντιποδόσφαιρο μέχρι αηδίας, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.. Καθυστερήσεις από την αρχή όλων των παικτών και γενικά προσπάθειες να εκνευρίσουν τους αντιπάλους, πράγμα που κατάφεραν..
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, μαύρα χάλια. Αν εξαιρέσω τον Βύντρα, τον Σιμάο και τον Τζόρβα, οι υπόλοιποι ήταν κακοί (στην καλύτερη περίπτωση).. Είχαμε και την ατυχία του δοκαριού στην αρχή του αγώνα και μετά τίποτα.. Γενικά πάντως, μας εκνεύρισε η ομάδα και δικαίως αποδοκιμάστηκε, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά από την εμφάνιση.
Το παιχνίδι ήταν ήττα του Νιόπλια και νίκη του προπονητή της Καβάλας.. Ο Νιόπλιας για άλλη μια φορά δεν βοήθησε την ομάδα, καθώς καμία από τις αλλαγές του δεν του βγήκε.. Νίνης εκτός τόπου και χρόνου, Κλέιτον τίποτα το ιδιαίτερο, ο Πετρό δεν μπορεί να κριθεί, καθώς μπήκε για λίγο..

*Τώρα τρέχουμε, καθώς το πρωτάθλημα παίρνει νέο ενδιαφέρον... Διπλό στην Τούμπα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (το πιστεύω, αλλά θα πρέπει να το πιστέψουν και αυτοί που παίζουν), αλλιώς τα πράγματα γίνονται... παράξενα!!

*Πόσο άκυρες οι δηλώσεις Πατέρα... Λες και χάρηκε που έχασε ο Παναθηναϊκός και σιώπησαν τα παπαγαλάκια (??)... Λες γι' αυτόν να έλεγε ο Βγενόπουλος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ??? Προφανώς αστειεύομαι....




*η φωτογραφία από το gatti

6 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα φιλε
δυσκολεψαν πολυ τα πραγματα..παρα πολυ..δεν το περιμενα..
πρεπει να ανασυνταχθουν κ να παλεψουν..αν το χασουν ΜΟΝΟ αυτοι θα φταινε που το χαρισαν..

Manolog3 είπε...

Εγω παλι αυτο το ελεγα εδω και καιρο. Ο παναθηναικος δεν εχει ομαδα, δεν ειναι 1ος επειδη παιζει μπαλα, αλλα επειδη ΔΕΝ παιζει ο ολυμπιακος. Με λιγα λογια τρεχει μονος του και ειναι δευτερος. Δεν κανει κοιλια απλα, κατι η κουραση, κατι η λουζερ νοοτροποια, κατι οτι δεν εχει σοβαρο προπονητη, κατι το αγχος ολων μεσα στην ομαδα ειναι φυσικο. Πρωτη θεση εχει να δει ο παναθηναικος ποοολλα χρονια ειναι φυσικο να υπαρχουν ολα τα παραπανω. Βαλε και τις ψιλομανουρες που υπαρχουν στα εσω της ομαδας δεν θελει πολυ.

Στην τουμπα θα το παρει το ματς, οπως το ειχε παρει και το 2004, παλι για την "ιστορια" του θα παιξει ο (μ)παοκ! Καποιοι βεβαια εχουν αρχισει να μιλανε πως μπορει μεχρι και το πρωταθλημα να παρει αν κερδισει τον παναθηναικο, αλλα εδω κανω διακοπη για γελια!! :P

Εαν παντως παει το πρωταθλημα ετσι και φτασει με +3 βαθμους στο νερμπυ, θα χασει. Ετσι και αλλιως δηλαδη θα χασει στο ντερμπυ ακομα και αν παρει το πρωταθλημα τον ολυμπιακο δεν θα τον κερδισει (αποψη μου)!!

Επισης εχουμε και μπασκετακι το Σαββατο 75€ λεει το εισιτηριο και οχι πανια, ουτε τυμπανα...ελεος δηλαδη, θα τρελαθουμε!! :S Αμα ειναι να παει η γιαγια μου να δει το μπασκετ και να παρει μαζι της και καμια βελονα να πλεξει!!

Πλατιασα εε?? Βγαζω και αυτο το αντιπαναθηναικο συναισθημα χαχαχαχα!! Καφρος οπαδος ομως ειμαι τι να πεις!?! :PpP

meth(i)mwn είπε...

Wraio omws kai to 12 pou edine to diplo tis kavalas se syndiasmo me to 1.7 pou nomizw oti edine to diplo tou olympiakou ftanoume kapou sto 20 syntelesth!!!!!!!Mipws kapoioi mas douleuoun!!!!!!!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

κανείς μας δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά ούτε και τέτοια εμφάνιση.. Σίγουρα τα πράγματα δυσκόλεψαν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από μας.. Αυτό το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ και δεν θα χαθεί..

Γιώργος Τ. είπε...

Manolog3,

αντιπαναθηναϊκός εσύ, αντιολυμπιακός εγώ, κάτι θα βγάλουμε!!
Σαφώς και ο γαύρος είναι κακός φέτος.. Αλλά έτσι είναι αρκετά χρόνια τώρα και κέρδισε τα τελευταία πρωταθλήματα λόγω ανυπαρξίας αντιπάλων και "εξωαγωνιστικών παραγόντων" (είπα να πω κι εγώ τις κακίες μου!!)..
Φέτος όμως τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό έφτιαξαν.. Κρίνοντάς τον συνολικά και όχι μόνο από μερικά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός δεν είναι κακός, είναι σίγουρα καλύτερος όλων των συνδιεκδικητών και η διαφορά που έχει είναι μικρότερη από αυτή που θα έπρεπε..
Όσο για τον ΠΑΟΚ, διαφωνώ κάθετα με την γνώμη σου.. Να σου θυμίσω το τάκλιν του Βόκολου στον "Μανώλη" που ευτυχώς και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό δεν τον βρήκε... Και αν θες να πεις για τον Βόκολο, να σου θυμίσω τις πρώτες επισκέψεις Αμανατίδη και Νταμπίζα στο Καραϊσκάκη με Κέρκυρα και Λάρισα αντίστοιχα?? Αυτογκόλ και οι 2 αν θυμάσαι!! Όσο για την άμυνα του ΠΑΟΚ τότε, που κατηγορείται ότι έφαγε γκολ (λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος), να σου θυμίσω τις πασούλες Ρίμπο, Τζιοβάνι στο γκολ του Καστίγιο που τους κοιτούσαν όσοι δεν έστρωναν χαλί??? Αφήνω στην άκρη τον Γκαγκάτση φέτος, που πήγε, έκανε την "δουλειά" του και έφυγε..
Ο ΠΑΟΚ θα παίξει όχι για την ιστορία του, αλλά για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. Γιατί φέτος είναι η ευκαιρία του!
Τέλος για το μπάσκετ, το όλο θέαμα θα είναι θλιβερό ξανά.. Καλά να πάθουνε-με όλοι τους-μας.. Όσο οι κάφροι θα κάνουν ότι θέλουν, τα παιχνίδια δεν θα είναι γιορτές.. Οι κύριοι υπαίτιοι έχουν (κατά την γνώμη μου) κόκκινο χρώμα, χωρίς οι υπόλοιποι άλλων χρωμάτων να στερούνται ευθυνών..
*το παράκανα κι εγώ!!!!

Γιώργος Τ. είπε...

meth(i)mwn,

τα πάντα είναι στο παιχνίδι, τίποτα δεν αποκλείεται.. Δεν πρέπει όμως σε κάθε μη φυσιολογικό αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε "πονηρά"..
1,7 έδινε ο γαύρος???? Φτου, έπρεπε να το τσεκάρω!