Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τούμπα το πρωτάθλημα!!!!

Δύσκολα τα πράγματα... Το +8 πλέον έχει γίνει +2, η ψυχολογία δεν είναι και πολύ καλή παρ' ότι δεν παίζει άσχημα ο Παναθηναϊκός (ίσα ίσα). Για σκέψου, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε 1 νίκη (απέναντι στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος), 2 ισοπαλίες (με καλή μπάλα αλλά χωρίς αποτέλεσμα) και 2 ήττες (η πρώτη ήττα-σοκ και η χθεσινή που ναι μεν δεν ήταν και εκτός προγράμματος, αλλά θα μπορούσε να αποφευχθεί)..
Παρ' ότι η ομάδα αντέδρασε σωστά και άμεσα στην γκολάρα του Πάμπλο Γκαρσία, με τον Σισέ να εκμεταλεύεται την ασίστ του Σάλπι, στην συνέχεια η άμυνα έκανε πάλι το μαγικό της, ο Τζόρβας αιφνιδιάστηκε από το εξαιρετικό κοντρόλ του Μουσλίμοβιτς και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1..

Είμασταν καλύτεροι? Μάλλον ναι, αλλά όταν χάνεις περισσότερες ευκαιρίες απ' ότι ο αντίπαλος και δέχεσαι περισσότερα γκολ, τα πράγματα δεν είναι καλά... Παρ' όλα αυτά, εξακολουθούμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μένει να φανεί στο γήπεδο και ουσιαστικά, με αποτελέσματα στις τελευταίες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που δεν θα είναι εύκολες..

*από όταν είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ότι αδίκησε τον Νιόπλια, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ρόμα, δεν έχουμε σταυρώσει νίκη!!!

*πρόκριση στην Ρώμη και διπλό στην Νέα Σμύρνη, για να έρθουν τα ψυχολογικά μας στα ίσα τους!!

*πολλά γέλια στην Λάρισα!!!!! Σωστός ο Πηλαδάκης, μου άρεσαν οι δηλώσεις του, αλλά γέλασα πολύ με τον Νταμπίζα, παρ' ότι τα είπε κι αυτός σωστά.. "Είμαστε στον λάκο με τα σίγμα κάπα άλφα ταφ άλφα" είπε στις δηλώσεις του!! Η Λάρισα είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν την βλέπω καλά...




*φωτογραφίες από contra.gr

6 σχόλια:

Skouliki είπε...

πωπω αγωνια λεμε
ναι !! ειμαι και παοκ εκτος απο ολυμπιακος :)))

Manolog3 είπε...

Πωω πω χθες καταλαβα γιατι αντιπαθω τοσο πολυ το (μ)Παοκ, γιατι ειναι μπουγατσοκιμαδες και απο τις πολλες μαλαματινες δεν ξερουν τι λενε. Αν ειναι δυνατον εχουν βγαλει και γλωσσα και την εχουν δει πρωταθλητες... Παλι τα δικα του ελεγαν στην εξεδρα, αλλα βεβαια εκει οι διαιτητες τα ματς δεν τα σταματανε, παλι επεφταν βροχη τα αντικειμενα αλλα ελα μωρε Θεσσαλονικη ειναι δεν τρεχει μια, παλι σουλατσαραν μεσα στον ταρταν καμια 100αρια ατομα, ουτε που τα προσεξε κανεις.

Γι' αυτο οταν και αν (καλα εδω διακοπη για γελια) κατεβαινουν αθηνα μετρανε φαπες και καθονται κυριες!!

Το πρωταθλημα θα κριθει στο ΟΑΚΑ μεταξυ Ολυμπιακου και Παο, ο Παοκ 3ος και πολυ του ειναι. Δεν πειραζει αν θυμουνται την εποχη του Κουδα!!!

Το μπασκετακι ασχολιαστο το αφησες!! :PpP

panos srpk είπε...

Mipws fetos oi isorropies exoun allaksei? O Olympiakos fainetai na einai kaluteros sto mpasket, den exei vevaia tn psuxara tou prwtathliti alla anevainei stathera. Sto podosfairo eimaste kaluteri alla dn exoume tn psuxara tou prwtathliti Olympiakou? Xmmmmm.... mperdema...

PS: Asxeta tou oti eimai Panathinaikos, polu tha goustara na parei to eurwpaiko to Marousi. Auti i omada einai MIA PSUXI moni tis

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

και ΠΑΟΚ και γαύρος??? Ε, είσαι περίπτωση!!!!
Όσο από αγωνία, μην αγχώνεσαι... Στο τέλος η Πανάθα θα το πάρει!!

Γιώργος Τ. είπε...

Manolog3,

η αλήθεια είναι ότι η Τούμπα απολαμβάνει μιας κάποιας "ασυλίας".. Εγώ όμως τα ΠΑΟΚια τα πάω, γιατί έχουν τρέλα με την ομάδα τους. ΟΚ, κάφροι υπάρχουν, αλλά κάφροι υπάρχουν παντού..
Εγώ πάλι επιμένω ότι ο Παναθηναϊκός θα το σηκώσει, αλλά δεν μπορώ να μην υπολογίζω πλέον κανέναν..
Για μπάσκετ δεν θα με δεις να σχολιάζω ιδιαίτερα.. Πέραν του ότι είμαι "ποδοσφαιρικός", στο μπάσκετ πρώτα είμαι Περιστέρι (από μικρό παιδί, με εποχές Κορωνιού, Τσερτς, Μυλωνά κλπ) και μετά Παναθηναϊκός.. Στο τελικό, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του και ο γαύρος κέρδισε δίκαια.. Το κακό είναι ότι η περιφέρεια του Παναθηναϊκού δεν σου εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη (ως θεατή), αλλά ούτε τρομάζει τον αντίπαλο.. Ελπίζω όμως να φτιάξουν τα πράγματα σύντομα και το κύπελλο να είναι ο μόνος χαμένος στόχος φέτος..!!

Γιώργος Τ. είπε...

sarper?,

στο μπάσκετ τα πράγματα είναι περίεργα.. Δεν ξέρω αν είναι όντως καλύτερος ο γαύρος, σίγουρα όμως είναι σε καλύτερη φόρμα.. Όπως επίσης στο ποδόσφαιρο, αυτό που λένε "καρδιά πρωταθλητή" δεν υπάρχει στον ολυμπιακό πλέον.. Έτσι πιστεύω.. Τα πράγματα έχουν πολύ ψωμί ακόμα...
Για το Μαρούσι τι να πει κανείς? Αξιοπρεπέστατη ομάδα και μπράβο σε όλους.. Εύχομαι να πάει πολύ ψηλά κι αν δεν μπορέσει να περάσει ο Παναθηναϊκός, φυσικά εύχομαι να το σηκώσει!!