Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Καλοκαιρινός συναυλιακός οργασμός!!!!!!


Την προηγούμενη Πέμπτη, ανακοινώθηκε η συναυλία όνειρο, κάνοντας την αρχή όπως φαίνεται σε έναν αναμενόμενο καταιγισμό συναυλιών!!

Σήμερα, μεθυσμένος από την χθεσινή ποδοσφαιρική χαρά, πριν προλάβω να γράψω για αυτή, βλέπω στους Scary Greeks αυτό!!!!


OH MY GOD!!!!!!


Πόσα χρόνια ονειρεύομαι να δω τους Rammstein live? Σχεδόν 10!! Μάλιστα, αποδεχόμενος το ότι δεν θα τους δω ποτέ στην Ελλάδα, ψηνόμουν να ψαχτώ για έξω...

Αλλά η όλη φημολογία για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι μου έδινε κάποιες ελπίδες! Και σήμερα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!! Και φυσικά, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα είμαι εκεί από την πρώτη μέρα για να πάρω το μαγικό χαρτάκι!!

Τι άλλο περιλαμβάνουν οι συναυλιακές φήμες για φέτος? Rihanna, Robbie Williams, Βlack Εyed Ρeas, Εminem, Lady Gaga, Pearl Jam, Μarc Αlmond, Νorah Jones, Εlvis Costello και Ozzy Osborne.. Αναμένεται επίσης η επίσημη ημερομηνία για Manu Chao!! Δηλαδή συναυλίες για κάθε μουσικό γούστο!

Εγώ βασικά τον Ozzy ακόμα να δω και τίποτα!!! Το 2005 ήμουν φαντάρος και έκλαιγα όταν είχε έρθει με τους Sabbath...

Και βεβαίως, αναμένουμε και την ανακοίνωση του Rockwave (ένας σίγουρος είναι βέβαια ο Manu Chao, στον οποίο και θα πάω σίγουρα!!)..

Μόνιμοι κάτοικοι Terra Vibe θα γίνουμε!!


*το ότι οι Rammstein έχουν τον ακριβότερο εξοπλισμό παγκοσμίως (ή τουλάχιστον έτσι ξέρω) και τα εισιτήριά τους θα κοστίζουν αρκετά φθηνά, συγκριτικά με τις τιμές που έχουμε συνηθίσει, πώς ακριβώς μεταφράζεται???
*η φωτογραφία είναι με απλή αναζήτηση στο internet και το hallelujah επιλέχθηκε γιατί εκφράζει τα αισθήματά μου την στιγμή που διάβασα τα νέα!!!!

4 σχόλια:

Laplace είπε...

Rammstein ε?
υπερτιμημενοι και εχουν παρει την κατιουσα..παλαιοτερα τους γουσταρα τρελα,με το τελευταιο τους αλμπουμ με ξενερωσαν τελειως..
η Ρουλα Βροχοπουλου της μουσικης εχουν καταντησει,προκαλουν για να κανουν ντορο...δεν ταιριαζει αυτο με το προφιλ που θα ηθελα να ειχαν(κ ειχαν παλαιοτερα)

ypnos είπε...

Παιδικοι χαζοι στιχοι αλλα μελωδιες που τσακιζουν κοκκαλα και μια συναυλια που δεν ειναι τυχαια στις 5 καλυτερες της δεκαετιας ;)

Σιγουρα θα δωσουμε το παρον ;p

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

θέλω να τους δω σαν τρελός χρόνια τώρα!! Και ελπίζω ότι θα παίξουν ένα best of και όχι από το τελευταίο τους άλμπουμ που ούτε εμένα μου άρεσε (και πιστεύω ότι σε κανέναν φαν τους δεν πολυάρεσε)..
Ότι και να λέμε όμως, σίγουρα η συγκεκριμένη συναυλία θα είναι τεράστια εμπειρία..

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

δεν ασχολήθηκα ποτέ με τους στίχους, παρά μόνο να δω τι σημαίνουν οι τίτλοι των τραγουδιών.. Η μουσική είναι αυτή που έχει κερδίσει τους μη γερμανόφωνους (και όχι μόνο) φαν..
Θέλω να ελπίζω ότι θα προλάβω τα 35αρια εισιτήρια!!