Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

My precious..!!


121 ΚΣ (και σήμερα)!!! Χθες πρώτη μέρα προπώλησης και σιγά μην μου γλίτωνε!!! Πρόλαβα και τα "φθηνότερα" (των 85€).. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω προπονήσεις έτσι ώστε να είμαι έτοιμος για εκείνη την μέρα σωματικά!!!!!

14 σχόλια:

Γιάννης Μ είπε...

παλι δε θα δεις τους mastodon. σε αλλη σκηνη παιζουν

KANTHAR0S είπε...

Τρέχω να πάρω ticket!

Laplace είπε...

θα τσιμπησω κ εγω τις επομονες ημερες
καλημερα!

ypnos είπε...

Την Κυριακη που περασε αφιερωσαμε μια ολοκληρη ωρα στους Big Four και τους Small Three.. Οι περισσοτεροι ακροατες απεκτησαν αυχενικο προβλημα :p
Και ηταν μολις 1 ωρα..

Προπονησου και δοκιμασε να ακουσεις το β' μερος του SNShow που θα βγει στους Scary Greeks την ερχομενη εβδομαδα. Εαν το βγαλεις, εισαι σε καλο δρομο :D

Χμμ, στο χερι μου θα τα εχω την Πεμπτη πιθανοτατα. Απ'οτι εχω μαθει, η προπωληση παει ικανοποιητικα και δεν θα αργησουν να εμφανιστουν τα 95αρια..

Γιώργος Τ. είπε...

Γιάννης Μ,

δεν ξέρω πώς θα μοιραστούν οι σκηνές, πάντως θα προσπαθήσω να δω όσο περισσότερους μπορώ.. Οι Mastodon δεν με χαλάνε καθόλου και μάλλον θα τους δω καλύτερα φέτος.. Ειδικά αν έρθεις, θα πάμε και μπροστά!!!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

τρέχουμε τώρα!!! Χαχαχα!! Εύχομαι να προλάβεις τα 85άρια..!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

καλημέρα αδερφέ!! Όλοι εκεί θα είμαστε! Χαίρομαι που υπάρχει μεγάλο metal κοινό στην blog-όσφαιρα!!

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

αν είμαι σπίτι εννοείται ότι θα είμαι online!! Θα είναι κάτι σαν προετοιμασία!!! Χεχε!!
Λογικό είναι να εμφανιστούν σύντομα τα 95άρια.. Προβλέπω πολύ κόσμο!!!!

mahler76 είπε...

υπάρχουν ακόμα οι Μετάλικα? θα μου πείς εδώ υπάρχει ακόμα η Απόλυτη....

το φονικο κουνελι είπε...

Ωπ, δε το ξερα πως βγήκαν! Όοομορφα!!!! Αλλά ρε συ, τα ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ είναι 85 ευρώ??? Τα υπόλοιπα δηλαδή πόσο κοστίζουν??

Όπως και να χει, νομίζω πως θα γίνει ούτως η άλλως χαμός απο κόσμο στη συγκεκριμένη συναυλία... Μέχρι (και) το Πάσχα βλέπω να προμηθεύομαι και το δικό μου...

(θα ναι η τρίτη φορά που βλέπω Μετάλλικα σε τέσσερα χρόνια! Μα την αλήθεια, λίγα είναι τα συγκροτήματα για τα οποία θα το έκανα αυτό)

Γιώργος Τ. είπε...

mahler76,

όχι απλά υπάρχουν, αλλά live είναι ακόμα καταπληκτικοί (η συναυλία τους στο rockwave πριν 3 χρόνια είναι ίσως η καλύτερη που έχω πάει), ενώ και το τελευταίο τους άλμπουμ το βρήκα προσωπικά πολύ καλό!

Γιώργος Τ. είπε...

φονικο κουνελι,

η αλήθεια είναι ότι οι Metallica έχουν κερδίσει με την αξία τους την συναυλιακή εμπιστοσύνη μας!!
Τα εισιτήρια μετά την εξάντληση των φθηνών θα είναι 95€ και 150€ (σε καλύτερες θέσεις).. Ως Ελλάδα έχουμε τα ακριβότερα εισιτήρια απ' τα περισσότερα μέρη που γίνεται το festival..

το φονικο κουνελι είπε...

Εντάξει, αίσχος, απλά... Τελικά δε το θεωρώ 100% βέβαιο οτι θα πάρω, αν τύχει και κανονίσω τίποτα για έξω... Αν και πάλι οι πιθανότητες για εδώ είναι πολλές... Ντιντι music να υποθέσω? (η εταιρεία που μας γ@μάει και της λέμε και ευχαριστώ)

Γιώργος Τ. είπε...

φονικο κουνελι,

Didi, εννοείται!!! Η αλήθεια είναι ότι όσα και να χρειάζονταν θα τα έδινα, αλλά αυτό είναι το κακό.. Ότι μας έχουν μάθει σε υπερβολικές τιμές, τις οποίες φυσικά εμείς ανεχόμαστε.. Πάντως, πολύς κόσμος έχει στραβώσει με τις τιμές..