Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Τσεκ πλιζ... Vol.2

Κάποιοι θα θυμάστε το ανάλογο περιστατικό για το οποίο είχα γράψει τον Νοέμβριο και για την περιπετειώδη αναζήτηση της μαγικής απόδειξης!! Τώρα θα σας πω για μια απόλυτα αντίστροφη περίπτωση!!
(το vol.1 εδώ)

Το Σάββατο που μας πέρασε λοιπόν, το μεσημεράκι, μας βρήκε εκδρομούλα στην Χαλκίδα, για φαγάκι και καφεδάκι με φίλους! Θέλοντας να φάμε κάτι κρεατικό (κατά προτίμηση παϊδάκια), καθώς από Δευτέρα για μερικούς ξεκίνησε η νηστεία (my lady also!!), ρωτήσαμε τους Χαλκιδέους φίλους μας για να μας προτείνουν.. Αυτοί μας πρότειναν ένα, στο οποίο είχαμε φάει μερικές φορές και ως φοιτητές παλαιότερα, οπότε και πήγαμε προς τα εκεί..

Το φαγητό ήταν καταπληκτικό, το κρασί επίσης.. Η εξυπηρέτηση άψογη! Ώσπου έφτασε και η ώρα της πληρωμής.. Οι τιμές πολύ καλές.. Μαζέψαμε τα χρήματα και ζητήσαμε να πληρώσουμε. Παράλληλα με ευγενικό τρόπο (καθώς η όλη συμπεριφορά του μαγαζιού ήταν άψογη) ζητήσαμε και την απόδειξη.. Η απάντηση του ιδιοκτήτη (μάλλον), καταφατική και άμεση, χωρίς ίχνος σκέψης, στραβώματος κλπ.. Οπότε, πάνω στον χαβαλέ, του ζήτησα αν έχει να μας φέρει και καμιά άλλη απόδειξη, από πελάτες που δεν τις είχαν πάρει! Και εδώ είναι η έκπληξη!! Ο μικρός θεούλης μας έφερε 3 ακόμα αποδείξεις, περίπου 150 € η καθεμιά!! Απίστευτο?

Σίγουρα όποτε μας ξαναβγάλει ο δρόμος μας για φαγάκι στην Χαλκίδα θα πάμε εκεί, καθώς τέτοιες συμπεριφορές σε κερδίζουν και είναι άξιες αναφοράς!!

10 σχόλια:

lena_zip είπε...

Υπάρχουν λογιών λογιών άνθρωποι. Τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα σου φτιάχνουν τη μέρα. Μπράβο του πάντως. Η μιζέρια με ενοχλεί αφάνταστα.

Miss Pink είπε...

πόσο μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση μια καλή συμπεριφορά...
ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την μίζερη, άσχημη συμπεριφορά σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση...
κερδίζεις και χάνεις πελάτες απο μικρές λεπτομέρειες...

(παρεπιπτόντως όσων αφορά την προηγούμενη σου ανάρτηση, το άκουγα στις ειδήσεις και σκέφτηκα πως πάνω που είπες να μη γράφεις πολύ για τον ΠΑΟ τσούπ.. :ΡΡΡ)

KANTHAR0S είπε...

Ωραίος ο μάγκας!
Πάντως, Χαλκίδα έχει τρελό φαγητό κι ως καλοφαγάς δεν μπορώ παρά να του αποδώσω τις δέουσες τιμές!

Skouliki είπε...

συμφωνω , βλεπει ς που υπαρχουν και καλοι συμπολιτες
και εμενα χθες ο ταξιτζης που αφαιρεσε ενα ευρω απο το τελικο ποσο γιατι λεει ειχε παει απο τον δρομο που ηθελε εκεινος και ετυχε να εχει καποια κινηση παραπανω απο τον δρομο που προτεινα εγω

13fans είπε...

χαιρετω εναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΜΕΤΑΛΑ!!
θα τα λεμε!!

Γιώργος Τ. είπε...

lena_zip,

πραγματικά, υπάρχουν συμπεριφορές που σου φτιάχνουν την διάθεση και άλλες που στην χαλάνε.. Το θέμα είναι ότι ενώ είναι εύκολο να σε "κερδίσει" ο κάθε επαγγελματίας, δεν το κάνει, με αποτέλεσμα τέτοιες συμπεριφορές να μας εκπλήσουν!

Γιώργος Τ. είπε...

Miss Pink,

για την ακρίβεια, είπα ότι θα γράφω περισσότερο για άλλα θέματα και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό!! Λέω να γράφω για κάθε παιχνίδι του!
Στα του θέματος, συμφωνώ απόλυτα! Ούτε εγώ καταλαβαίνω κάποιους "αντιεπαγγελματίες" που στην τελική κάνουν κακό μόνο στην επιχείρησή τους..

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

πολύ ωραίος λέμε!!!!
Όσο για Χαλκίδα, πραγματικά έχει γαμάτα μέρη για τρελές μάσες!!

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

αυτό κι αν είναι απίστευτο!! Σωστός (πλέον του λογικού) ταξιτζής????!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Γιώργος Τ. είπε...

13fans,

χαιρετώ κι εγώ παρομοίως!! Θα τα λέμε!!!