Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Υπερόπτες και βλάκες

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 0-0


Άθλιο παιχνίδι από τον υπερόπτη Παναθηναϊκό, που στηρίχτηκε στο 3-1 του πρώτου αγώνα και δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα.. Και δεν ξέρω αν ο ΠΑΣ έκανε το 1-0 νωρίς (που το άξιζε στο πρώτο ημίχρονο) ποιά θα ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν απίστευτα δύσκολα σε μια τέτοια περίπτωση..


Σε ένα γήπεδο χωράφι, απέναντι σε παίκτες και κόσμο προκλητικούς.. Δεδομένου ότι οι ελπίδες των Γιαννιωτών για παραμονή στην κατηγορία ίσως περνάνε και από την τελευταία αγωνιστική, όταν ο (λογικά) ήδη πρωταθλητής θα ξαναπάει στους Ζωσιμάδες, είναι βλακεία να τον προκαλείς με αυτόν τον τρόπο.. Εχθρική και.. "περίεργη" η ατμόσφαιρα στις κερκίδες, εχθρική και στο γήπεδο.. Δεν λέω να μην παίξεις με πάθος (που το εκτιμώ και το χειροκροτώ), αλλά πολύ τσαμπουκάς... Ανούσιος..




Υποκλίνομαι επίσης στο ήθος του Αναστόπουλου.. Μέσα στο γενικό κλίμα ήταν άψογος..

Για τον Παναθηναϊκό, ήθελα να δω περισσότερους "αναπληρωματικούς" στο παιχνίδι, δεδομένου και του σκορ του πρώτου αγώνα.. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν πείσει με την όποια παρουσία τους οι περισσότεροι φέτος, αλλά ίσως να είχαν μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουν και ίσως έτσι να γινόταν καλύτερο παιχνίδι.. Μόνο ο Ρουκάβινα έπαιξε απ' αυτούς, αλλά πέταξε ακόμα μια ευκαιρία.. Θα ήθελα να δω και τον Μπίερσμιρ (τον οποίο ακόμα πιστεύω και θεωρώ ότι θέλει κάποια παιχνίδια για να "ανέβει")..

Τέλος καλό, όλα καλά βέβαια, περάσαμε στον τελικό και περιμένουμε τα εισιτήρια τώρα μπας και είμαστε μέσα!!!!!

Και φυσικά, εύχομαι να πάνε όλα καλά την Κυριακή και να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

*βιντεάκι με τις φάσεις δεν βρήκα πουθενά (όχι ότι έφαγα και τον κόσμο..).. Μικρό το κακό βέβαια..

10 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα φιλε
εμενα με εξοργισε ο Κωτσιος..εφαγε ψωμι σε εμας κ εβριζε 'το θηριο' τον Νινη..
καλα,ο καραγκουνης αντι να παει να χωθει στους τσαμπουκαδες(ως αρχηγος) κρυβοταν?ελεος

για τον αγωνα τι να γραψουμε..σουπα..
αναμενομενο το εχθρικο κοινο μετα απο οσα εγιναν στο οακα

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

καλημέρα φίλε!!!
Και ο Κώτσιος και αρκετοί ακόμα παίκτες του ΠΑΣ με τσάντισαν.. Αλλά ειδικά ο Κώτσιος που όπως λες έφαγε ψωμί στον Παναθηναϊκό ήταν εκνευριστικός.. Και προστίθεται στην λίστα όλων αυτών των παικτών που παρ'ότι πέρασαν από εμάς δεν μας σέβονται.. Και είναι πολλοί αυτοί.
Ο Καραγκούνης δεν κάνει για αρχηγός..
Έχεις δίκιο για το ΟΑΚΑ, το είχα ξεχάσει.. Εύχομαι πάντως οι παίκτες να έχουν το πείσμα και το πάθος που έδειξαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ την τελευταία αγωνιστική.. Αν και εύχομαι βαθμολογικά να είμαστε αδιάφοροι!!

KANTHAR0S είπε...

Εγώ πάντως στον τελικό έτσι σας θέλω: υπερόπτες.

Νομίζω ότι θα δούμε φοβερό τελικό. Μπορεί να στηρίζεσαι στην καλύτερη ποιότητα που έχεις, αλλά επέτρεψε μου να στηρίζομαι κι εγώ στον προπονητή μου. Σε καμία δεκαριά μέρες θα τα πούμε αναλυτικά.

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

δεν νομίζω στον τελικό να είμαστε υπερόπτες.. Το μόνο που φοβάμαι είναι την διαφορά πάθους ανάμεσά μας.. Γιατί πιστεύω ότι ο Άρης θα έχει μεγαλύτερο πάθος για το κύπελλο.. Και φυσικά η διαφορά του προπονητή είναι μεγάλη.. Πάντως πιστεύω και ελπίζω ότι ο τελικός θα είναι ωραίος, καθώς και ο Παναθηναϊκός όταν παίζει με καλό αντίπαλο είναι καλύτερος!

Μάγος είπε...

Βιντεάκι με τις φάσεις?... κάτι λάθος υπάρχει στην πρόταση χαχα..

δεν είναι θέμα τοσο του ότι ήμασταν υπερόπτες, βαριεστημένοι θα έλεγα. Μην τους δω όμως ητν Κυριακή έτσι και βουλευτούνε με κανα Χ ή με κανα 1-0 και ξενερώσουν ΠΑΛΙ 70000 κόσμο τότε θα τους πάρει ο διάλος. Όταν λέμε φιέστα, θέλουμε φιέστα, γκολ και θέαμα, δεν υπάρχει αυτο το "χρειαζόμαστε ένα βαθμό"

KANTHAR0S είπε...

Έστω, σας θέλω βαριεστημένους!

Γιώργος Τ. είπε...

Μάγος,

χαχα.. Σαν να έχεις δίκιο!!
Πάντως την Κυριακή πιστεύω ότι θα δούμε έναν καλό Παναθηναϊκό.. Το πρωτάθλημα θα δώσει φτερά στους παίκτες, οπότε βλέπω να γίνεται ένα ωραίο παιχνίδι! Από την άλλη, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, και ο ένας βαθμός καλός είναι!!!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

δεν το πιστεύω.. Νομίζω πως κι εσύ κι όλοι μας θέλουμε 2 αντιπάλους που να τα δώσουν όλα και έναν τελικό που θα είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου! Κι ας κερδίσει ο καλύτερος! Εγώ ελπίζω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εσύ ο Άρης, όλοι όμως θέλουμε να κερδίσει το ποδόσφαιρο!!

Parakmiako Ergaleio είπε...

[Δώσε προσοχή! Σε παρακολουθώ κι ας μην είμαι Π.Α.Ο. :-P αλληλεγγύη, είσαι κι εσύ σιλμαριλλιονφάν.]

Γιώργος Τ. είπε...

Parakmiako Ergaleio,

είμαι τρελός με το Σιλμαρίλλιον.. Μεγάλος φαν!
Θα έχω το νου μου!!