Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Με το μυαλό στον τελικό..


Συνδυασμός που σκοτώνει... Κουρασμένος από το ταξίδι της επιστροφής (έλειπα εκτός Αθηνών για το ΣΚ) και πεινασμένος καθώς δεν είχα φάει κάτι όλη μέρα, πάω σε καφετέρια να δω τον αγώνα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ..

0-1 το τελικό αποτέλεσμα, με το πρώτο ημίχρονο να είναι σαν να μου χτυπούσαν το κεφάλι στον τοίχο...

Ευτυχώς τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν κάποιες φάσεις, μπήκε το γκολ από τον Γκάμπριελ, χάθηκαν και μερικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και αυτό ήταν.. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής (αυτό το ξέραμε από την περασμένη βδομάδα - τυπικά, γιατί ουσιαστικά το πρωτάθλημα το έχει καθαρίσει καιρό τώρα!) με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο γαύρο..


Αδιάφορος ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός, χωρίς να μπορούμε να τον αδικήσουμε βέβαια.. Ένα παιχνίδι του μένει πλέον, αυτό του επόμενου Σαββάτου για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο (αν κατακτηθεί το νταμπλ)..

Τα μοναδικά θέματα που κράτησαν κάποιο ενδιαφέρον στο χθεσινό παιχνίδι ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων η τρομερή ατμόσφαιρα αλλά και η ουσιαστικά αντι-οφη-κή διαδήλωση (σε πολλά σημεία του αγώνα αντί να κοιτάζω τι γινόταν στο γήπεδο προσπαθούσα να διαβάσω τι έλεγαν τα πανό) και από την πλευρά των πρωταθλητών οι παίκτες που αγωνίστηκαν!!! Καρνέζης (έδειξε ότι μπορούμε να τον υπολογίζουμε για δεύτερο τερματοφύλακα), Μπίερσμιρ, Γκάμπριελ (πολύ καλή η προσποίησή του στην φάση του γκολ), Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος (καλός και είχε και δοκάρι στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που είχε), Ρουκάβινα (σε ρηχά νερά για άλλη μια φορά, θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του φέτος), Πετρόπουλος (προσπάθησε αλλά είναι εκτός ρυθμού και πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βγει).. 7/11 παίκτες είναι από αυτούς που θεωρούνται ρεζέρβες φέτος.. Όσο για τις αλλαγές? Έπαιξε ο Κλέιτον (που μου έκανε εντύπωση που δεν ξεκίνησε για να πω την αλήθεια) και ο Φέτσης, που έκανε ντεμπούτο! 2-3 φορές ακούμπησε την μπάλα, δεν μπορούμε να πούμε τα δημοσιογραφικά κλισέ ότι έδειξε καλά στοιχεία ή ότι άφησε ελπίδες για το μέλλον.. Προσωπικά του εύχομαι να έχει καλή καριέρα και να αλλάξει κόμμωση!!!!!!

Οι υπόλοιποι 5 που αγωνίστηκαν ήταν οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης και αλλαγή ο Σαλπιγγίδης..
Σε βίντεο βρήκα μόνο το γκολ του αγώνα, όχι φάσεις


*Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Ηρακλής "ξεχρέωσε" την Ξάνθη για το 2007 και ο Λεβαδειακός πήρε το αναμενόμενο διπλό στο Αλκαζάρ (που από τις φάσεις που είδα μου φάνηκε "καθαρό" παιχνίδι).. Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στα δύο αυτά γαυροπαραρτήματα προτιμούσα να πέσει η Ξάνθη (ή να έπεφταν και οι δύο και να σωζόταν ο ΠΑΣ..
*μαγεία στην αθλητική (ολυμπιακή) Κυριακή.. Δείχνουν την φάση που ο Ζεβλάκοφ απομακρύνει με το χέρι πάνω στην γραμμή το πλασέ κάποιου παίκτη του Άρη.. ΟΚ, δεν το ήθελε, δεκτό.. Αλλά δεν ήταν πέναλτι?!?!?!!?
*φάτσες κηδείας στην εκπομπή, τα πρώτα χαμόγελα έσκασαν στις φάσεις του διπλού της Ξάνθης... Λίγο τα προσχήματα ρε..
*2 σερί μούφα πέναλτι στο Περιστέρι.. Για γέλια, ακόμα και χωρίς να δω replay..
*έπαιξε ο Παναθηναϊκός το απόλυτο μπάσκετ το Σάββατο και δυστυχώς μπροστά του βρέθηκε το Περιστέρι.... Κρίμα...
*φωτογραφίες από gatti

3 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Leviathan είπε...

kali evdomada na exeis!!!! :)

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, Leviathan,

καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!