Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Είμαστε πια πρωταθλητές (?) !!!!!!


Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-1 

και....

πρωτάθλημα τέλος!!!!!


Μόνο τα τυπικά μας μένουν, που εύχομαι και περιμένω να τελειώσουν κι αυτά την επόμενη Κυριακή με εμφατικό τρόπο...

Μέτριος Παναθηναϊκός, αλλά παθιασμένος για την νίκη-(μισό)πρωτάθλημα απέναντι σε ένα ακόμα γαυροπαράρτημα, που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να τον κόψει.. Και αφού δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν όντας όλοι πίσω από την μπάλα για σχεδόν όλο τον αγώνα, ξεκίνησαν τις κλωτσιές και τα τσαμπουκαλέματα (στον Νίνη φυσικά που είναι ακόμα μικρός και μαζεμένος, όχι σε άλλους..).

Το γκολ το πέτυχε με καταπληκτικό πλασέ ο Λουκάς Βύντρα, ένας από τους φετινούς MVP του Παναθηναϊκού! Γκολ που πανηγυρίστηκε όσο κανένα φέτος από όλους στην ομάδα! Και ήταν μια εικόνα πραγματικά υπέροχη αυτή, να τους βλέπεις όλους να πανηγυρίζουν σαν τρελοί!


2 γκολ μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λουκά, σε 2 διαφορετικά παιχνίδια (πέρυσι είχε πετύχει 2 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ)!! Και γούσταρα τρελά το πάθος που έβγαλε στον πανηγυρισμό! Ένας παίκτης που έχει ακούσει τα πάντα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού (τις περισσότερες φορές όχι άδικα βέβαια).. Που φέτος έχει κάνει το πρωτάθλημα της ζωής του, έχει πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και σήμερα (χθες για την ακρίβεια) πέτυχε το πιο σημαντικό του φέτος!!! Συν το ότι φέτος έχει κερδίσει πολλές φορές το ειλικρινέστατο χειροκρότημα του κόσμου..!!

Επιπλέον, τον γουστάρω φέτος γιατί σε ότι μανούρα γίνεται πάντα τρέχει και είναι μπροστάρης, είτε για να κατευνάσει (έτσι γράφεται αυτό?) τα πνεύματα, είτε για να "αρπαχτεί"!

Στα του αγώνα, ο Τζόρβας, και γενικά η άμυνα, θεατές, ο Καραγκούνης είχε πολλά τρεξίματα (αυτά που χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια), ο Λέτο έκανε καλό παιχνίδι, ο Νίνης ανέβασε την ομάδα με την είσοδό του στον αγώνα και ο Κατσουράνης σιγά σιγά ψιλοανεβαίνει... 

Α, ο Σισέ σέρνεται!!! Περνάει κρίση σκοραρίσματος.... Αλλά μην ανησυχείτε... Ετοιμάζεται!!!!!!!!!!


Πάμε τώρα στο Βέλγιο, με άπιαστο όνειρο την πρόκριση, αλλά με απαίτηση να παλέψουν οι παίκτες για αυτή και ότι βγει... Με ένα γκολ νωρίς, όλα μπορούν να γίνουν!!! Και φυσικά, την Κυριακή θα έχουμε γιορτή!!!!! 

*φωτογραφίες από gatti και 13fans


2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Μακάρι να προκριθείς στο Βέλγιο, αλλά τα πράγματα είναι σκούρα. Τουλάχιστον φαίνεται να απαλλάχτηκες από το άγχος του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν δεν επαναπαυτείς το πρωτάθλημα είναι δικό σου.

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

εκ του αποτελέσματος βέβαια, σκούρα ήταν τα πράγματα στο Βέλγιο, δεν βοήθησε και η τύχη και η (ήδη χαμένη) πρόκριση πήγε στην Σταντάρ, που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι είναι καλύτερη..
Και παρά την (άδικη βάση εικόνας) ήττα στο ντέρμπι, το πρωτάθλημα είναι του Παναθηναϊκού..