Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Είμαστε πρωταθλητές!!!!!!

Μόνο 1 βαθμός σε 2 παιχνίδια μένει για να κατακτήσουμε και τυπικά το πρωτάθλημα!!! Εύχομαι να είμαστε μέσα στο παιχνίδι φιέστα με τον Ηρακλή!!

Σήμερα το γήπεδο του Περιστερίου έγινε πράσινο... Και όλοι μας πανηγυρίσαμε την νίκη πρωτάθλημα επί του Ατρομήτου με 0-3 (Σαλπιγγίδης, Σισέ, Λέτο).

Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά!! Δίκαιη νίκη απλά! Κι αν για το πρώτο γκολ λένε ότι μάλλον είναι οφσάιντ, στο βίντεο που τράβηξα ΑΚΡΙΒΩΣ από την ευθεία φαίνεται πως δεν είναι... Όπως και να 'χει, είναι οριακή φάση!!





Πάντως, για να πω την αλήθεια, στην φάση του πέναλτι δεν βλέπω επαφή.. Πάντως ο Κάκος έχει καλή θέση και ίσως τελικά να υπάρχει..

Γούσταρα πάντως πολύ με το όλο πάθος των παικτών, με τα πανηγύρια στα γκολ και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα!! Είναι δίκαιοι πρωταθλητές και αξίζουν το χειροκρότημά μας!


Φυσικά, ωραία ατμόσφαιρα δημιούργησαν όπως πάντα και οι fentagin.. 




*οι φωτογραφίες δικές μου και από contra.gr


5 σχόλια:

Μάγος είπε...

Ας εκμεταλευτούμε αυτό το πρωτάθλημα όπως πρέπει, ας το κάνουμε το μεταβατικό σκαλοπάτι για τον γυρισμό σελίδας.

για τα παραπάνω το ονομάσαμε αυτοσκοπό, αναμένουμε λοιπον....

KANTHAR0S είπε...

Με τα χάλια που έχουν οι άλλοι αντίπαλοι και κυρίως ο Ολυμπιακός για τα επόμενα χρόνια μπορείς να κυριαρχήσεις. Αρκεί να λειτουργήσεις σωστά.

Γιώργος Τ. είπε...

Μάγος,

ακριβώς έτσι.. Ας είναι το φετινό πρωτάθλημα η αφετηρία μιας νέας εποχής για την ομάδα!!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

μάλλον μόνο ο ολυμπιακός έχει τα χάλια του.. Πλέον η ΑΕΚ έχει ψιλοστρώσει ενώ ο ΠΑΟΚ καθιερώνεται στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.. Τους θέλω όλους δυνατούς στο νέο πρωτάθλημα, μαζί με τον Άρη (δεν βλέπω άλλη ομάδα ικανή για την υπέρβαση).. ΟΚ, τον ολυμπιακό δεν τον θέλω δυνατό..!!

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,

ευχαριστώ πολύ φίλε!! Ανταποδίδω τις ευχές!! Καλό Πάσχα να έχουμε!!