Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Υποτίμηση


Παναθηναϊκός - Πιερικός 2-1. Με το γκολ λύτρωση του Κλέιτον στο '94...
Τι να πρωτοπεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι? Η υποτίμηση του αντιπάλου βρισκόταν παντού.. Στους παίκτες που έπαιζαν, σε αυτούς που ήταν στον πάγκο, στον προπονητή, στον κόσμο.. Και έτσι, παραλίγο να είχαμε τρεχάματα....
Η ενδεκάδα παράξενη.. Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Δάρλας, Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Τζιόλης, Κλέιτον, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.
Γκαλίνοβιτς μέτριος, φέρει ευθύνη στο γκολ.
Βύντρα καλός, κυρίως λόγο αντιπάλου βέβαια.
Δάρλας ακατάλληλος για τον Παναθηναϊκό. Τον συμπαθώ, αλλά δεν κάνει.
Μπίαρσμιρ κακός.
Σαριέγκι ανέτοιμος.
Κατσουράνης για μια ακόμα φορά στον κόσμο του.
Τζιόλης..... Αποδοκιμάστηκε ελαφρά από τον λίγο κόσμο που ήταν εκεί κατά την εκφώνηση των ενδεκάδων και έντονα κατά την αλλαγή του. Στον αγώνα δεν έκανε τίποτα και το όλο στυλ του σου έσπαγε τα νεύρα.. Ξέρει ότι ο κόσμος δεν τον θέλει και δεν κάνει τίποτα. Να δείξει λίγο πάθος, λίγη ένταση.. ΤΙΠΟΤΑ...
Κλέιτον.... Συμπάθειά μου.. Με τα 2 του γκολ έσωσε την παρτίδα, όχι όμως και την γκρίνια του κόσμου, που ήταν δικαιολογημένη.. Τουλάχιστον γλιτώσαμε την παράταση και το κρύο (στο ημίχρονο πήγα στο μηχανάκι να πάρω το αντιανεμικό και τα γάντια καθώς δεν την πάλευα)!! Μακάρι να βάλει μυαλό, γιατί μπορεί να προσφέρει πολλά.. Κατά τ' άλλα και αυτός ήταν εκτός ρυθμού, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε.. Προσπάθησε πολύ..
Λέτο κορυφαίος. Κι ας μερικές φορές κράτησε την μπάλα περισσότερο απ' ότι θα 'πρεπε..
Χριστοδουλόπουλος κακός. Προσπάθησε, αλλά ήταν εκτός ρυθμού κι αυτός..
Πετρόπουλος κακός.. Περίμενα πολύ περισσότερα απ' αυτόν.. Και η αλήθεια είναι ότι θέλω να τον βλέπω πιο συχνά να παίζει. Αλλά χθες δεν υπήρχε στο γήπεδο..
Αλλαγές μπήκαν ο Νίνης (στο τέλος βελτίωσε την κακή εικόνα που είχε με την είσοδό του), ο Σισέ (χαλαρός αλλά μπήκε μέσα στις φάσεις και έχασε κάποιες ευκαιρίες) και ο Καραγκούνης (πολύ πάθος αλλά τίποτα το ιδιαίτερο - είναι ακόμα ντεφορμέ).
Εκ του αποτελέσματος, η ενδεκάδα ήταν κακή, καθώς οι παίκτες που έπαιξαν έδειξαν ότι ήταν εκτός ρυθμού.. Σε αυτό φέρει ευθύνη ο προπονητής (και στην ενδεκάδα αλλά και στο ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι εκτός ρυθμού)..
Παρ' όλα αυτά, το παιχνίδι δεν ήταν κακό.. Ο Πιερικός το πάλεψε (μέχρι να κλειστεί πίσω για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο περιμένοντας μπας και το πάει στα πέναλτι!!!), ο Παναθηναϊκός πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ο κόσμος ήταν περισσότερος απ' ότι περίμενα (κακά τα ψέματα, καθημερινή στις 17:00 με κρύο δύσκολα ψήνεσαι για γήπεδο, ειδικά αν δουλεύεις)..
Στο γήπεδο ήταν και λίγοι φίλοι του Πιερικού (καμια 30αριά).. Και άλλοι τόσοι αστυνομικοί και σεκιούριτι που τους φυλλούσαν!! Η ατάκα "να τους προσέχετε.. Είναι επικίνδυνοι" από έναν τυπά δίπλα μου ήταν η τοπ της μέρας!!!!


*η φωτογραφία από το gatti

4 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα!
απογοητευτικη εμφανιση..χαλιααααα
ειδικα οι: γκαλινοβιτς,δαρλας,τζιολης ηταν εκτος τοπου κ χρονου

"να τους προσέχετε.. Είναι επικίνδυνοι" χαχαχα
ελιωσα!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

χάλια δεν θα έλεγα.. Προσπάθησαν και ήταν άτυχοι σε αρκετές φάσεις.. Άσε που είχαν να διασπάσουν και την άμυνα του Σούλη Παπαδόπουλου!!!!
Αδικείς νομίζω τον Γκαλίνοβιτς..

El Loco είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΖΕΡΒΕΣ.
Ο ΛΑΖΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ; ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΣΑΙ ΡΥΘΜΟ.
Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ.
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΥΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

Γιώργος Τ. είπε...

El Loco,

κάθε παίκτης χρειάζεται να είναι "εντός ρυθμού" για να μπορεί να αποδώσει.. Και εκτός ρυθμού σε βγάζουν οι μη συμμετοχές, το άγχος και πολλά άλλα.. Δυστυχώς, για να φτιάξει έναν δυνατό κορμό ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μείνουν αρκετοί παίκτες εκτός 11άδας συχνά ή να μην παίζουν ακόμα.. Κάθε θετικό (δημιουργία δυνατού κορμού) έχει και το τίμημά του.. Από κει και πέρα βέβαια, πολλοί παίκτες δεν έδειξαν το πάθος και την προσπάθεια που θα έπρεπε.. Ήταν ευκαιρία που την έχασαν..