Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Παληκ-ΑΡΗ-α!!

Δεν πειράζει που χάθηκε το σερί.. Δεν πειράζει που ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τον Άρη. Δεν πειράζει που έχασε την ευκαιρία να αυξήσει στο +10 την διαφορά από τους δεύτερους.

Μπράβο στα παιδιά για την μπάλα που έπαιξαν. Για την μεγάλη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη! Κι ας μην ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρόσφεραν μαζί με τον Άρη ένα εξαιρετικό παιχνίδι και για αυτούς που ήταν στο γήπεδο και για εμάς που το είδαμε από την τηλεόραση..

Εξαιρετικός ο Χριστοδουλόπουλος, για άλλη μια φορά ο Ζιλμπέρτο τρομερός, καλοί Καντέ-Σαριέγκι, επιτέλους καλός και ο Κατσουράνης, αλλά για μένα man of the match ήταν ο Βύντρα! Ο οποίος ήταν καταπληκτικός!!!! Χίλιες φορές μπράβο του! Αποδεικνύεται σε ένα φοβερό full back!!! Αν του έλειπαν και κάποια λαθάκια...


Και βέβαια, ο Άλεξ ο Τζόρβας δείχνει ότι επιτέλους μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακά μας!!! Η απόκρουσή του στο σουτ του Έντι Τζόνσον (!!) απίστευτη!


Μόνο κακό χθες, ο Νιόπλιας, που τον πήρε ο ύπνος και ξέχασε να δώσει στην ομάδα την ώθηση για την νίκη.. Μάλλον επαναπαύτηκε στο Χ, αλλά ήθελα να χτυπήσει το παιχνίδι. Ο Λάζαρος ήταν σκασμένος από το 70 και μετά, ο Σαλπιγγίδης ήθελε αλλά δεν του έβγαινε και ο Καραγκούνης ήταν μέτριος..

Η διαιτησία ήταν καλή χθες, αφήνοντας το παιχνίδι να παιχτεί... ΟΚ, αν ο διαιτητής ήταν αυστηρός (και ακριβοδίκαιος εδώ που τα λέμε) ο Χριστοδουλόπουλος έπρεπε να πάρει κόκκινη στην φάση που χτύπησε με τον αγκώνα τον Χαβίτο (και μετά έκανε το σουτ του αγώνα, που αν έμπαινε θα τρέλαινε κόσμο!!). Πέναλτι στην φάση του Χαβίτο με τον Ζιλμπέρτο δεν υφίσταται, όπως και στο χέρι του παίκτη του Άρη.. Ίσως να υπάρχει πέναλτι στο σπρώξιμο του Σιφάκη στο τέλος, αλλά πάλι καλά που δεν το έδωσε, γιατί και αυστηρό θα ήταν και θα είχαν να λένε οι ανύπαρκτοι σήμερα...



Και βέβαια, ήρθε και το δώρο του ΠΑΟΚ μετά! Που το περίμενα και το έλεγα όλη την εβδομάδα, ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει αυτόν τον γαύρο! Και κρίμα που δεν του έβαλε και άλλα γκολ για να τον ρεζίλευε εντελώς.. Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας, που πήγαν και έχασαν με κάτω τα χέρια.... Δεν πειράζει όμως, ΑΝ (και λέω αν γιατί δεν το νομίζω) ο γαύρος καταφέρει να πάρει μέχρι το ντέρμπι τους ίδιους βαθμούς με τον Παναθηναϊκό, στο μεταξύ μας παιχνίδι με νίκη μας παίρνουμε το πρωτάθλημα!!! Πόσο ονειρικό θα είναι αυτό???!!!

*καραγκιοζάκια της ολυμπιακής Κυριακής, γαργάρα το εκτός φάσης χτύπημα του Ντιόγκο, έτσι? Και το τάκλιν με τα δύο πόδια κάποιου παίκτη του Ολυμπιακού... Χάθηκαν οι φάσεις στο μοντάζ των "αντικειμενικών" αμφισβητούμενων φάσεων????
*πάμε ρε Ατρομητάρα!!!! Και μπαλάρα και αποτελέσματα πλέον! Μαθηματικά μπορεί να χτυπήσει πεντάδα, εγώ πάντως έβδομο τον βλέπω..
*φωτογραφίες, όπως πάντα, από το gatti!

12 σχόλια:

ypnos είπε...

Τελικα, οσο καλους παιχτες και να εχεις εαν δεν υπαρχει ενας προπονητης (σταθερος και οχι με 3μηνη συμβαση) να τους αξιοποιησει και να χτισει επανω τους, δεν γινεται δουλεια.
Αναμενομενο το χθεσινο αποτελεσμα για τον Ολυμπιακο και ειναι πραγματικα ενα θαυμα που δεν μπηκαν κι αλλα γκολ εναντιον του (αυτα τα 2-3 δοκαρια του ΠΑΟΚ απεδειξαν οτι με τον καιρο ο Νικοπολιδης μετατρεπεται σε τροχοφυλακα-λιμπερο-εκτος θεσης Ατματζιδη).
Προσωπικα, θα ειμαι ευχαριστημενος και με την 3η θεση με την μονη ελπιδα το καλοκαιρι ο Κοκαλης να σοβαρευτει και να δωσει λιγο βαρος στην ομαδα ή απλα να την παραδωσει σε καποιον που εχει ορεξη κτλ.
Τα συνθηματα τοσο μεσα στο γηπεδο οσο και στου Ρεντη, μονο τυχαια δεν ηταν.

Δεν ειδα τον αγωνα Αρη - ΠΑΟ αλλα απο φιλο που ηταν στις κερκιδες, καταλαβα οτι ηταν λιγο αμφιρροπο? Δηλαδη θα μπορουσε να σκοραρει ειτε η μια ειτε η αλλη ομαδα.
Η διαφορα παντως ειναι πλεον αρκετα μεγαλη για να καλυφθει απο αυτον τον Ολυμπιακο ή να χαθει απο αυτον τον Παναθηναϊκο.

Αντε καλημερες!



ΥΓ Ο αγωνας με την Μπορντο θα ειναι σιγουρα ακαταλληλος δια ανηλικους.. Και ναι, ειμαι τοσο αισιοδοξος (τρομαρα μας) :p

kat. είπε...

μπράβο στα παιδιά (μας)..

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

σαφώς και χρειάζεται ένας καλός προπονητής για να αξιοποιήσει ένα καλό υλικό...
Γνωστά τα συνθήματα εις βάρος του Κόκκαλη, αλλά το κακό που έχετε οι περισσότεροι γαύροι είναι πως με το που πει κάτι για να σας "φτιάξει", πάλι θα φορέσετε τις γνωστές παρωπίδες.. Δυστυχώς, έχετε συνδέσει την νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού με τον Κόκκαλη..
Στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έδειξε καλύτερος, αλλά θα μπορούσε και να χάσει το παιχνίδι.. Απλά εγώ κρατάω το ότι αυτό που είδα με ευχαρίστησε..
Δεν νομίζω ότι έχετε ελπίδες πρόκρισης με την Μπορντό, αλλά θεωρώ ότι θα αποκλειστείτε αξιοπρεπέστατα..

Γιώργος Τ. είπε...

kat,

hoorey!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ.
:)))))

Leviathan είπε...

kali evdomada my friend!!!! :)

Γιώργος Τ. είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS,

καλή εβδομάδα να έχουμε!! Πάντα με χαμόγελο! Νικητές και ηττημένοι..

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

καλή μας εβδομάδα!!!

Crazy Tourists είπε...

Πάμε ρε ομαδάρα!!!
Τι έπιασε ο θεός ο Τζόρβας;

Τρελοτουρίστρια

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

τρομερή απόκρουση, όντως!!! Είχε και την τύχη με το μέρος του και έκανε (πιθανότατα) την απόκρουση της χρονιάς!!

NdN είπε...

Τώρα πες μου...δεν πρέπει να κάψουμε την Ελλάδα για τα κλεμμένα-ακυρωμένα γκολ στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, για τις παράλογες κόκκινες, για τις αμέτρητες σφαγές και φέτος; Και όλα αυτά ενώ είναι σίγουρο ότι θα μας περιμένει ένας ΚΑΚΟΣ στα play off για να μας ξανασφάξει...αλλά δεν πειράζει! Γιατί είσαι ΠΑΟΚ!

Γιώργος Τ. είπε...

NdN,

να σου πω την αλήθεια μου, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει καλά σφυρίγματα.. Θυμάμαι το γκολ στον Ατρόμητο που λες, σίγουρα εκεί αδικήθηκε, αλλά σε γενικές γραμμές έχει καλά σφυρίγματα.. Φάσεις σίγουρα όλοι έχουν να θυμούνται, ακόμα και εμείς (το πέναλτι του Βύντρα με τον Αστέρα), ακόμα και ο γαύρος (το γκολ του Μήτρογλου με τον Ηρακλή).. Η διαιτησία πάντως πιστεύω ότι προσπαθεί (με λίγες εξαιρέσεις, δεν θα επεκταθώ γιατί δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός)..
Με την ομάδα που παρουσιάζει πάντως ο ΠΑΟΚ φέτος, συγκριτικά με αυτή του γαύρου, δεν πρέπει να σε φοβίζει κανένας Κάκος..