Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Η κληρονόμος (2009)‏


Όταν ο πρόεδρος των "Μαύρων Πάνθηρων" (ομάδας α' εθνικής) σκοτώνεται, η γυναίκα του (Σμαράγδα Καρύδη) αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας με σκοπό να την κρατήσει στην κατηγορία, γιατί αλλιώς θα χάσει την περιουσία τους, καθώς όλα είναι συνδεδεμένα με την ομάδα..
Αυτή δεν έχει ιδέα από μπάλα, ο αντιπρόεδρος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) κάνει ότι μπορεί για να υποβιβαστεί η ομάδα και έτσι να την πάρει αυτός και έτσι με σύμμαχους την οικογένειά της και τον αρχηγό της ομάδας προσπαθεί να την σώσει..

Περίμενα να δω κάτι πιο ενδιαφέρον.. Η ταινία όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου, αν και αυτές δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλές.. Κατ' αρχάς, οι ποδοσφαιρικές σκηνές είναι άθλιες, λες και είναι γυρισμένες από άμπαλους (και παίκτες και παραγωγούς). Σαφώς και έπρεπε να δουλευτούν περισσότερο.. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια σκηνή που να με διασκέδασε κάπως..Το μόνο θετικό που θυμάμαι είναι τα guests που είναι πολλά (και όπως έχω πει μου αρέσουν)! Θα μπορούσαν να κάνουν και guests ποδοσφαιριστών βέβαια (δεν υπολογίζω ως ποδοσφαιριστή τον Φραγκολιά) και έτσι η ταινία να είχε περισσότερο ποδοσφαιρικό ρεαλισμό, αλλά και αυτά που είχαν είναι αρκετά.. Τοπ βέβαια αυτό του Καρπετόπουλου!
4/10 στο imdb από εμένα, με 4,8 γενική βαθμολογία (συνολικά 84 ψήφοι προς το παρόν).

4 σχόλια:

Σταλαγματιά είπε...

Το είδα στον κινηματογράφο.
Μου άρεσε αρκετά.
Γιατί τα τελευταία χρόνια οι Ελληνικές παραγωγές ήταν πάντα απογοητευτικές.
Είχες αστείες ατάκες και νομίζω πως δεν μετάνιωσα που πήγα να το δω :)))

Καλή σου μέρα Γιώργο

Γιώργος Τ. είπε...

Εγώ πάλι ως φαν του ποδοσφαίρου ήθελα κάτι πιο ρεαλιστικό, οπότε κάπου εκεί με χάλασε.. Ίσως βέβαια πάνω στην συγκεκριμένη θεματολογία να έχω υψηλές απαιτήσεις!!

kat. είπε...

οτι χειρότερο έχω δει στην ζωή/ καριέρα μου...

Γιώργος Τ. είπε...

kat,

ε όχι κι έτσι.. Υπερβολές!! Εγώ έχω δει πολύ χειρότερες ταινίες!!!