Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Καταιγίδα!!!



Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0. Μέτριος αλλά σοβαρός ο Παναθηναϊκός κέρδισε απλά, ξεκούραστα και δίκαια τον Λεβαδειακό, ο οποίος απλά προσπάθησε να κλέψει το 0-0, αλλά δεν ήταν ικανός για κάτι τέτοιο..
Πολλές χαμένες ευκαιρίες, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν όλη πίσω από το κέντρο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Που μπορεί να είναι γαυροπαράρτημα, αλλά χθες έπαιξε για την σωτηρία της και μόνο.. Αν έπαιζε για τον γαύρο, όλο και καμία κλωτσιά θα έριχνε.. Αλλά χθες δεν ήταν ικανή ούτε γι' αυτό.. Πραγματική απογοήτευση από μια ομάδα που προσωπικά εύχομαι να πέσει παρέα με την Ξάνθη (για ευνόητους λόγους)..
Κορυφαίος του γηπέδου ο Στέργος Μαρίνος.. Πραγματικά συγκλονιστικός, έδειξε να ξέρει που παίζει και να είναι περήφανος γι' αυτό.. Κρίμα που τραυματίστηκε και βγήκε..



Πολύ καλοί επίσης Σαλπιγγίδης, Λέτο, Ζιλμπέρτο και Σισέ... Καραγκούνης και Κατσουράνης και πάλι μέτριοι, αν και είχαν τα τρεξίματα και τις στιγμές τους.. Απαιτώ όμως περισσότερα και από τους δύο..


*Πρωταθλητές των πέναλτι μας έλεγαν οι μαϊμούδες.. Φαντάσου να έδινε ο διαιτητής και το
δεύτερο πέναλτι που έγινε.. Αλλά στο κρύο του -5 οι μαϊμούδες κρύβονται και δεν μιλάνε..
*Έπεσε η θερμοκρασία στην Αθήνα, έπεσε και στον Πειραιά!!
*Πολύ βροχή..... Κι αν γλίτωσα την πτώση με το μηχανάκι πηγαίνοντας στο γήπεδο (στο τσακ την γλίτωσα κι ας πρόσεχα), το κινητό μου δεν την γλίτωσε.. Είναι σε κώμα από χθες και οι ελπίδες είναι λίγες..
*Γηπεδικές ατάκες για όσκαρ:
"τρέξτε ρε μαλάκες κωλόγαυροι, θα σας κόψει ο Κόκκαλης τον 14ο μισθό"..
(για τον Μπλάζιτς που φορούσε ροζ εμφάνιση) "ου μωρή ροζ αχλαδίτσα"!!!
Φωτογραφίες από contra.gr

8 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα κ καλη εβδομαδα φιλε
καλα τα πηγαμε αν κ μεχρι το 60 δεν βλεπομασταν
μας θεωρω σιγουρους πρωταθλητες..ο παοκ φετος εχει σταθεροτητα αλλα εχει ματς με αρη-αεκ-λαρισα-καβαλα οποτε το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να μας προσπερασει
ανυπομονω για το ματς με τον γαυρο.ειδικα τωρα που ειναι εκτος της διεκδίκησης του πρωταθληματος.

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

καλή εβδομάδα αδερφέ!! Κι εγώ ανυπομονώ για το ντέρμπι, και ελπίζω να ανυπομονούν και οι παίκτες.. Είναι ευκαιρία ακόμα μια φορά να τους πατήσουμε, όπως ήταν βέβαια και στον πρώτο γύρο.. Το πρωτάθλημα πάντως δεν χάνεται με τίποτα, γιατί πολύ απλά είμαστε καλύτεροι..
Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά είναι σοβαρός και πιστεύω ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.. Του εύχομαι πάντως ολόψυχα καλή τύχη στα playoff (αν βέβαια δεν καταφέρει να πάει εκεί ο Ατρόμητος - χλωμότατο)..

El Loco είπε...

καλημερα Γιωργο
πολυ καλη αναρτηση, φιλε
νικες με αστερα και απογονο και ειμαστε πρωταθλητες!!!
νικη και με στανταρ γιατι πολλη απλα ειμαστε Παναθηναικος και τα θελουμε ολα!!!
Πρωταθλημα-κυπελλο και ευρωπαικο!!!

KANTHAR0S είπε...

Τον Μαρίνο τον είχα σταμπάρει πριν τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά σε ένα ματς Ατρόμητος - Άρης. Μου έκανε εντύπωση. Μεγάλη εντύπωση. Είναι γρήγορος, παίζει όλη την πλευρά, καλός στις μονομαχίες, έχει εξέλιξη και ακομη βελτιώνεται.

Υ.Γ.Δύσκολα θα χάσεις το πρωτάθλημα. Την Κυριακή ρίχνουμε ταφόπλακα στον ΠΑΟΚ.

Skouliki είπε...

καλημερα ηρθα να σου πω
τι να σχολιασω αθλητικα δεν τα κατεχω :)

Γιώργος Τ. είπε...

El Loco,

σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Συμφωνώ! Κερδίζουμε Αστέρα και γαύρο και μετά δεν μας σταματάει τίποτα! Και φυσικά δεν αφήνουμε την Ευρώπη γιατί απλά μας πάει!! Και αν προχωρήσουμε πολύ, γιατί όχι?? Ας το σηκώσουμε!!!!! Εκπτώσεις στα όνειρά μας δεν θα κάνουμε ποτέ!!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

ως Περιστεριώτης, τον Μαρίνο τον είχα τσεκάρει κι εγώ.. Το καλό είναι ότι δείχνει να βελτιώνεται σε μια χρονιά που δεν του πήγαν όλα καλά... Ήρθε την χρονιά που ο Βύντρα κάνει το πρωτάθλημα της ζωής του και λίγο μετά την μεταγραφή του ήρθε και ο Γιούρκας (άσχετα αν τελικά -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν μπορεί..).. Πρώτη συμμετοχή, λάθος με Γαλατά και γκολ.. Μπράβο του όμως γιατί δουλεύει και αυτό φαίνεται στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νιόπλιας..
Σας εύχομαι ότι καλύτερο με τον ΠΑΟΚ, αλλά για να πω την αλήθεια μου, πιστεύω ότι λόγω διαφοράς "σοβαρότητας" θα το χάσετε το παιχνίδι.. Βέβαια σε ένα ντέρμπι όλα παίζονται και ο Κούπερ κάτι χρωστάει.. Θα δείξει.. Σίγουρα πάντως θα είναι ενδιαφέρον ματσάκι!

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα (με μια μέρα καθυστέρηση)!!