Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ας είναι αυτή η τελευταία πίκρα


Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ, αλλά....

Δεν ήταν εμφάνιση αυτή και φυσικά ο αποκλεισμός μας από έναν τέτοιο αντίπαλο μόνο πίκρα μπορεί να προκαλέσει.. Γιατί ειλικρινά, βλέποντας την Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο, ακόμα και στο 0-2 πιστεύαμε όλοι στην ανατροπή και φυσικά στην πρόκριση.. Γιατί ήταν επιεικώς μια μέτρια ομάδα με κάποιους καλούς παίκτες..

Όταν όμως όλα πάνε στραβά, τι να κάνεις? Γκαλίνοβιτς εκτός τόπου και χρόνου, φέρει ευθύνη για τα 2 πρώτα γκολ.. Η ομάδα αν και ξεκίνησε δυνατά βρέθηκε στις πρώτες 2 επιθέσεις του αντιπάλου με 2 γκολ πίσω.. Ο Δάρλας πραγματικά, όσο συμπαθής και να μου είναι, δεν αξίζει να βρίσκεται καν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.. Με κάνει να μετανιώνω που σταμάτησα το ποδόσφαιρο (έπαιζα στην ίδια θέση και ειλικρινά ήμουν καλύτερος).
Πολλά μπράβο στον Βύντρα και τον Καραγκούνη, που ήταν οι καλύτεροι του ναυαγίου χθες.. Άντε πες ότι Ζιλμπέρτο, Σιμάο και Σαλπιγγίδης προσπάθησαν κι αυτοί.. Οι υπόλοιποι σε ρηχά νερά (στην καλύτερη περίπτωση)..
Το παιχνίδι άλλαξε τελείως με την είσοδο του Καραγκούνη, που είχε και την ασίστ στην πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ και το γκολ του Βύντρα, ο οποίος αποθεώθηκε!
Κι εκεί που έχουμε μειώσει, που όλοι βλέπουμε πως είναι θέμα χρόνου η ισοφάριση, έρχεται ο Δάρλας, κάνει την κούρσα της ζωής του και χάνει μια καλή ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.. Και παράλληλα, τραυματίζεται και μένουμε με 10.. Εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό, αλλά λίγο πάθος ή αυτοθυσία θα την ήθελα από μέρους του, αντί να ζητάει αλλαγή ενώ είχαν ήδη γίνει και οι τρεις (σε άλλο γήπεδο βρισκόταν? ... τι ρωτάω κι εγώ...)
*Δεν μου άρεσε που η ομάδα, μετά το 1-3 εγκατέλειψε τελείως το παιχνίδι.. Να θυμίσω με Ρόμα πότε έγινε η ανατροπή?
*ρε Γκαλίνοβιτς.. Πιάσε και κάτι ρε γαμώτο.. Δεν συμφωνώ πάντως με τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του, ειδικά την ώρα του αγώνα.
*μήπως να δείξουμε στον Λέτο πώς έπαιξε την θέση ο Γιοβάνοβιτς?? Δεν ήταν καλός ο Αργεντίνος, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να γίνει αλλαγή.
*πάλι βρέθηκε κόσμος που μετά το 1-3 ξεκίνησε να φεύγει.. Νομίζω λιγότεροι απ' ότι με την Ρόμα στο 1-2 και μάλιστα αποδοκιμάστηκαν από τους υπόλοιπους φιλάθλους, αλλά πιστεύω ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα το οποίο και πήρε στο τέλος.
*φυσικά η πρόκριση έχει χαθεί.. Όχι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει στο Βέλγιο και να βάλει 3 γκολ, αλλά γιατί δεν θα ασχοληθεί καν, με το ντέρμπι να γίνεται 3 μέρες μετά..
*Modus vivendi (Τρόπος ζωής). Για άλλη μια φορά εξαιρετική χορογραφία από τους οργανωμένους, αλλά και ένα παράπονο.. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που έχει γίνει το 1-2 και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, έριξαν τον παλμό της εξέδρας με 1-2 συνθήματα πιο χαλαρά...
*η πρώτη φωτογραφία δική μου, η δεύτερη από gatti


8 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ο Λέτο δεν έπρεπε να βγει. Ο Ρουκάβινα δεν έπρεπε να ξεκινησει τουλαχιστον στη θεση που ξεκινησε. Ο Σαλπιγγιδης γιατι ηταν εκτος εντεκαδας; Ο Οικοδομος γιατι μπηκε μεσα; Θυμίσε μου ποσα δωσατε για αυτον; Ο Νιομπλιας θα φαει οσο κράξιμο θα έτρωγε ο Κάτε;

Την καλημέρα μου!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

πολλά τα ερωτήματα, στα περισσότερα συμφωνώ.. Ο Λάζαρος έπρεπε να μπει με τα δεδομένα του αγώνα την στιγμή που μπήκε.. Το πόσο έδωσε ο Παναθηναϊκός δεν είναι θέμα για μένα, ειλικρινά.. Στον ΠΑΟΚ μου άρεσε, εδώ ακόμα δυστυχώς δεν έχει κάνει κάτι..
Όσο για τον Νιόπλια, σίγουρα δεν θα φάει κράξιμο, όμως μην ξεχνάς ότι ούτε ο Τεν Κάτε έφαγε ιδιαίτερο κράξιμο ποτέ.. Ο Νιόπλιας είναι λίγο καιρό στον πάγκο, ενώ ο Τεν Κάτε 1,5 χρόνο δεν μπορώ να πω ότι πρόσφερε κάτι το ουσιαστικό.. Ο Νιόπλιας θα κριθεί το καλοκαίρι και ακόμα καλύτερο στο επόμενο πρωτάθλημα αν και εφόσον μείνει.

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ!!

bakaliaros είπε...

θα τα παρω με την σειρα που τα εχεις βαλει εσυ
προσωπικα δεν δινω μία για το αν εχει κατι σοβαρο ή οχι ο δαρλας,ουτε κοιταξα σημερα τα ειδησειογραφικα να ενημερωθω.προσωπικα ευχομαι να εχει κατι γιατι ο νιοπλιας ψιλοτρομπαρει ενιοτε και παιζει να τον χρησιμοποιησει σε κανα παιχνιδι με απογονο και να τραβαμε τα μαλλια μας.
καλα για γκαλινοβιτς τι να πω?ανικανος ειναι,το εκανε σαφες.οκ.
κοιταξε,στες εκανε παρα πολυ κρυο στο γηπεδο και βασικα δν ηταν τοσο το κρυο οσο η υγρασια.και εγω φρικαρα σε καποια φαση,ειδικα μετα το 2ο γκολ που ξανακαθησα στην θεση μου παγωσα.αλλα παντως δν εφυγε κοσμος.πολυ λιγοι ηταν

mahler76 είπε...

αυτή η ομάδα μας έχει συνηθίσει στις πίκρες...

Crazy Tourists είπε...

Ααααααααααααχ!! Άντε να δούμε!

Τρελοτουρίστρια

Γιώργος Τ. είπε...

bakaliaros,

ε, μην το παρακάνουμε, ανθρώπινα εύχομαι να μην έπαθε τίποτα.. Πάντως ακόμα και τώρα δεν ξέρω τι έχει..!!
Νομίζω ότι έφυγαν λιγότεροι απ' ότι με την Ρόμα, αλλά και πάλι κάποιοι φύγανε και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει σαν εικόνα..

Γιώργος Τ. είπε...

mahler76,

μας έχει όμως χαρίσει και πολύ μεγαλύτερες χαρές.. Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα..!!

Γιώργος Τ. είπε...

Crazy Tourists,

δεν το βλέπω πάντως για άλλες πίκρες φέτος!! Τελείωσαν (?) όλα!!!