Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πόρνες....


..τύχη και μπάλα.. 

Παναθηναϊκός-γαύρος 0-1.

Γεμάτο το γήπεδο, καλή ατμόσφαιρα που όμως ξέφυγε σε μερικά σημεία.

Δεν παίξαμε άσχημα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.. 3 δοκάρια εμείς, 1 οι γαύροι και 1 γκολ..

Κάποιος θα πρέπει να μάθει στους διαιτητές τι σημαίνει αντιαθλητικό χτύπημα (Ντάτολο σε Σεϊταρίδη) και προφανής θέση για γκολ (Αβ. Παπαδόπουλος που έκοψε τον Σαλπιγγίδη).. Αν έμενε με 10 παίκτες ο γαύρος το παιχνίδι θα είχε σαφώς διαφορετική κατάληξη.

Στα του αγώνα, φέτος χάσαμε από τον χειρότερο γαύρο των τελευταίων χρόνων.. Από έναν γαύρο που ήταν σήμερα για λύπηση, που καθυστερούσε από το πρώτο λεπτό, που ήρθε απλά για να μην χάσει.. Σαφώς άδικο αποτέλεσμα, αλλά όπως είπαμε, το αποτέλεσμα μετράει.. 

Ωραίος ο Δαλούκας.. Πλην των 2 φάσεων που προαναφέρω, θυμήθηκε να δώσει κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα-μέλος στο 90+, όταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καθυστερούσε.. Επίσης έδωσε 4 λεπτά καθυστερήσεων, όταν στον αγώνα υπήρξε μεγαλύτερη διακοπή.. Και φυσικά, στον πειθαρχικό έλεγχο χαρίστηκε πολλές φορές σε παίκτες του Ολυμπιακού.. 

Όπως και να 'χει, το πρωτάθλημα είναι δικό μας.. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούμε όμως να σκεφτόμαστε αυτό.. Η πίκρα που φάγαμε είναι μεγάλη.. Αυτό όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να μειώσει την χαρά του πρωταθλήματων που παίρνουμε δίκαια..


*ωραία τα λόγια από Βγενόπουλο, αλλά τα λόγια είναι εύκολα..

*ωραία τα είπε ο Νιόπλιας στην συνέντευξη τύπου.. Συμφωνώ στα πάντα.. Δεν συμφωνώ όμως με πολλά πράγματα στο γήπεδο..

*αν εξαιτίας μερικών.. υποτιθέμενων φίλων του Παναθηναϊκού ο επόμενος αγώνας-πιθανή φιέστα με τον Ηρακλή γίνει κεκλεισμένων των θυρών (ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω) τι θα πρέπει να πούμε???  

*οι φωτογραφίες δικές μου.



10 σχόλια:

panos srpk είπε...

Η μπαλα ειναι μια πορνη και αυτο αποδειχθηκε χθες. Ειμασταν πολυ καλυτεροι κι επιπλεον την περισσοτερη ωρα βρισκομασταν στον αντιπαλο χωρο. Ευκαιριες χαθηκαν. Γιατι? Φταινε οι παικτες? Φταινε τα ενστικτα τους? Φταιει η τυχη? Ο Ολυμπιακος εβαλε ενα γκολακι καθαρα απο τυχη [το οτι σε εκεινη τη φαση ειχε καλη οργανωση το παραδεχομαι] και απο τοτε και μετα παρουσιαστηκε καλυτερος αλλα και παλι δεν εφτασε την αποδοση του ΠΑΟ. Μαλιστα νομιζω ο ΟΣΦΠ για καποιο διαστημα φοβοταν την επιθεση του ΠΑΟ γιατι ειμασταν συνεχεια στην περιοχη τους. Αλλα η τυχη δε μας ηθελε...

3 αγωνες εμειναν. Να παιξουμε με αξιοπρεπεια και να καθαρισουμε το πρωταθλημα. Μη παει χαμενο απο καποιο στραβοπατημα [χτυπαω ξυλο]

bakaliaros είπε...

καλημερες!
ωραιες φωτο
κοιτα τον αγωνα δεν τον ειδα,οποτε δν εχω αποψη

τωρα για νταμπλ μην πονταρεις τα λεφτα σου.για πρωταθλημα ναι οκ,αυτο μαλλον θα το παρουμε..αλλα τι να το κανεις?στους τυφλους να βασιλευει ο μονοφθαλμος?καπως ετσι ειναι η κατασταση φετος..

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ο Δαλούκας σας φταίει?????????
Έλεος πια!!!!!!!!!!!Η κλωτσιά στον αέρα του Ντάτολο γιατί αν τον είχε πάρει θα ήταν ακόμα στο χορτάρι ο Σεϊταρίδης!!!!!!!!!!!Προφανη΄ς θέση για γκόλ 5 μέτρα έξω από την περιοχή και δίπλα του ακόμα δύο παίχτες του Ολυμπιακού!!!!!!!!!!!!!!Το ότι σε 7 παιχνίδια μεταξύ το σκόρ είναι 3-4-0 με γκολ 8-1 δεν σας λέει κάτι σαν οπαδούς???????Το ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε τον πιο ελειπή και κακό Ολυμπιακό των τελευταίων ετών ούτε και αυτό σας λέει κάτι?????? Ότι παρόλο που κάνατε σχεδόν τα ίδια με όσα έγιναν στο Καραϊσκάκι οι δικόι σας παίχτες πάλι ήταν πιο φοβισμένοι?????

Γιώργος Τ. είπε...

sarper?,

θεωρώ ότι είμασταν άτυχοι.. Δεν ήθελε η μπάλα να μπει και δεν μπήκε.. Επίσης, ο Νιόπλιας δεν τόλμησε να χτυπήσει το παιχνίδι δυνατά.. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνουμε φέτος 2 φορές από αυτόν τον γαύρο που ειλικρινά είναι για λύπηση.. Αν και ο Παναθηναϊκός είναι μακράν καλύτερος στο φετινό πρωτάθλημα, δίνει δικαίωμα στους αντιπάλους του να λένε ότι το έχασαν αυτοί.. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τα φετινά λάθη δεν θα επαναληφθούν και ότι θα μάθουμε από τα λάθη αυτά..

Γιώργος Τ. είπε...

bakaliaros,

δεν διαπραγματεύομαι το νταμπλ..! Αν το χάσουμε φέτος θα ξενερώσω άσχημα..
Ο αγώνας δεν ήταν κακός, αλλά η ατυχία μας στέρησε την δυνατότητα να πετύχουμε την νίκη, που αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσε να ήταν θριαμβευτική..
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, σαφώς και είμαστε ξενερωμένοι από τα στραβοπατήματα που μας έχουν στερήσει την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά φέτος είμαστε πρωταθλητές γιατί είμαστε καλύτεροι των άλλων.. Και του χρόνου θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι..

Γιώργος Τ. είπε...

Ανώνυμε,

βάλε ένα όνομα ή κάτι για να ξέρω και πού μιλάω.. Γιατί απ' όσα γράφεις, σαν να διαβάζω τον Νικολακόπουλο..
Δεν μας φταίει ο Δαλούκας. Δεν θα μπορούσε να μας φταίει όταν χάνουμε από έναν γαύρο για λύπηση.. Η ατυχία και η μπάλα μας φταίει.
Ο Δαλούκας έκανε μερικά λάθη για μένα, τα οποία και αναφέρω.. Σαφώς και δεν είμαι αντικειμενικός κριτής, αλλά αν ήθελες κόκκινη "αντικειμενικότητα" θα διάβαζες κάτι άλλο, σαν το Φως, που γράφει ότι ο Δαλούκας έσφαξε (?!?) τον γαύρο.. Το φάουλ του Ντάτολο έγινε μπροστά μου.. Δεν ξέρω αν τον πέτυχε ή όχι, αλλά από την στιγμή που ο διαιτητής σφυρίζει την παράβαση, η φάση είναι κόκκινη.. Απλοί κανόνες ποδοσφαίρου. Αλλά εδώ δεν ξέρεις ακόμα τι θα πει "προφανής θέση για γκολ" και μου αναφέρεις απόσταση από το τέρμα και τελευταίους παίκτες..
Όσο για τους παίκτες, δεν μου φάνηκαν φοβισμένοι.. Οι γαύροι ήταν και όχι από την ατμόσφαιρα που δεν ήταν σαν του Καραϊσκάκη, αλλά από την διαφορά ποιότητας των ομάδων.
Αλλά τι να το κάνεις όταν δεν κερδίζεις?

KANTHAR0S είπε...

Ποιος Δαλούκας ρε παιδιά; Ξεκολλήστε από διαιτησίες.

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

προς θεού, για την ήττα δεν μου φταίει ο Δαλούκας.. Απλά αναφέρω κάποια λάθη του κατά την υποκειμενική μου γνώμη.. Τίποτα παραπάνω.. Τον αγώνα τον έχασε ο Παναθηναϊκός μόνος του, με την ατυχία του..

mahler76 είπε...

dude καλα να πάθουμε, μας ξεβράκωσαν κανονικά. Πίκρα μεγάλη.

Γιώργος Τ. είπε...

mahler76,

καλά να πάθουμε, όντως.. Ας χάνουμε όμως, αν δείχνουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο κι αν παίρνουμε τα πρωταθλήματα!