Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πρόκριση στον τελικό

Παναθηναϊκός - Γιάννενα 3-1 και λογικά γήπεδο σε αγώνα πρωταθλήματος από του χρόνου πάλι, καθώς βλέπω το παιχνίδι με τον Ηρακλή να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών (εξαιρώ φυσικά Περιστέρι και τελικό κυπέλλου που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι μέσα, καθώς δεν είναι εντός έδρας παιχνίδια)..

Μέτριος ο Παναθηναϊκός, δεν πολυασχολήθηκε με τον αγώνα, καθώς δεν χρειάστηκε.. Γρήγορο αυτογκόλ του Κώτσιου, δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο από Νίνη και μετά 3-0 με πέναλτι που έγινε στον Βύντρα και σκόραρε, αφού πήρε το ριμπάουντ ο Σισέ.. Στο τέλος μείωσαν τα Γιάννενα, αλλά η πρόκριση στον τελικό δεν γίνεται να χαθεί..


Είχε κάμποσο κόσμο στο γήπεδο και για να πω την αλήθεια, περίμενα λιγότερο.. Πάντως, καλό θα ήταν να βάζουν τέτοιους αγώνες στις 19:00, έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν και κάποιοι που δουλεύουν νωρίτερα (εγώ είμαι από τους τυχερούς που σχολάνε στις 16:00). Πάντως ο κόσμος ήταν σωστός, χειροκρότησε και στήριξε την ομάδα..

*ο πίνακας έγραφε ότι το γκολ του Σισέ μπήκε από πέναλτι.. Τον αγώνα τον έβλεπαν??

*παίρνουμε το πρωτάθλημα και οι αντίπαλοι έχουν λυσσάξει... Ο "αντικειμενικός" τύπος αναφέρει συμφωνία Σαλπιγγίδη με ΠΑΟΚ.. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ξέρω ότι την δεδομένη στιγμή έχει συγκεκριμένο στόχο κάτι τέτοιο... 

*μη μιλήσω για προσπάθεια εξίσωσης των όσων έχουν γίνει κατά καιρούς σε Καραϊσκάκη με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.. Μιλάω για κλίμα κατά των παικτών και όχι για τον τραυματισμό της κοπέλας που είναι λυπηρό και ΟΛΟΙ το παραδεχόμαστε και το καταδικάζουμε.

*εδώ βέβαια παλεύει ο τύπος, κόκκινος ή "αντικειμενικός" να μας πείσει ότι οι παίκτες του γαύρου βίωσαν μια Ριζούπολη!!!! 

*αλλά αν έχεις τα μέσα με το μέρος σου τόσα χρόνια και κατέχεις απόλυτα το επικοινωνιακό παιχνίδι και την προπαγάνδα κάνεις ότι θέλεις... 

*και προς θεού, εύχομαι να μην γίνουμε σαν κι αυτούς.. Ούτε σε διοικητικό κομμάτι, αλλά ούτε σε οπαδικό..




4 σχόλια:

Leviathan είπε...

poli kalispera sas!!!! :)

KANTHAR0S είπε...

Τι 3-1 δεν ειναι αρκετο για να κοιμηθείς ήσυχος. Στον επαναληπτικο θελει προσοχη η δουλεια.

Γιώργος Τ. είπε...

Leviathan,

καλημέρα φίλε μου!!

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

φυσικά και θέλει προσοχή, αλλά πιστεύω ότι καθάρισε ο Παναθηναϊκός.. Δεν βλέπω τα Γιάννενα ούτε ικανά, ούτε διατεθιμένα να κυνηγήσουν την πρόκριση..