Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Keep scoring!!!


Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-2! Δίκαιη νίκη επί ενός φανατισμένου αντιπάλου (που μακάρι να έπαιζε όλα τα παιχνίδια του έτσι...).

Η νίκη είναι δίκαιη, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν φανερά καλύτερος.. Βέβαια, το πέναλτι που δόθηκε στον Νίνη δεν υπάρχει.. Και αν βάση κανονισμών υπάρχει, τότε θα πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί.. Τέλοσπαντων, δεν πιστεύω ότι ο μικρός εκβίασε το πέναλτι. Αλλά επιμένω ότι πέναλτι δεν υπάρχει, όσο κι αν προσπάθησε ο άμπαλος εκφωνητής της Nova να μας πείσει ότι είναι καθαρό..

Στα υπόλοιπα του αγώνα, ο Πανιώνιος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κόψει έναν μέτριο, αλλά σωστό Παναθηναϊκό που δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να κυνηγήσει αποτελέσματα.. Η χθεσινή ήταν αυτό που λέμε επαγγελματική νίκη..

Ποιός ο σκόρερ?? Τι ερωτήσεις είναι αυτές? Τζιμπρίλ Σισέ και τα μυαλά στα κάγκελα! Το δεύτερό του γκολ είναι γκολάρα από αυτές που τον ονειρεύομαι να βάζει! Θύμησε κάτι από Βαζέχα (και όχι από Βρύζα, όπως κάποιος κάποια στιγμή έγραψε εκτίθοντας τον εαυτό του)..




Και φυσικά, μπράβο του του μάγκα που επιστρέφει, έστω κι από σπόντα, στην εθνική Γαλλίας.. Είναι η επιβράβευση μιας εκπληκτικής χρονιάς γι' αυτόν και χαίρομαι ειλικρινά, καθώς είναι το όνειρό του φέτος..


*πολύ αντιπαναθηναϊκοί αυτοί οι Πανιώνιοι....
*τι μίσος για τον Νίνη ήταν αυτό?? Φοβόντουσαν τις εκτελέσεις του?
*μπράβο στον Λέτο, γιατί είναι μάγκας!
*αν οι τηλεδιαιτητές δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους, ας το κόψουν.. Δεν γίνεται να έχουν για την ίδια, καθαρή φάση, διαφορετικές γνώμες, μετά από 10 replay. Ούτε πρέπει να προσπαθούν να εξισορροπούν τα πράγματα λέγοντας μαλακίες.. Έλεος πια, άχρηστοι, άμπαλοι και ανίδεοι.. Επηρεάζετε κόσμο που δεν ξέρει και πολύ μπάλα και προσβάλετε την νοημοσύνη όσων ξέρουν από τόπι..
*φωτογραφίες φυσικά από gatti

12 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Καλά όλα αυτά. Αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι.

Τελικά ο Σισέ ξεμπούκωσε; Γιατί πριν λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι ο παίχτης μπούκωσε. Αλήθεια αυτοί που το λέγανε τότε που είναι τώρα;

Υ.Γ. Δημοσιογράφοι του κώλου.

Laplace είπε...

καλημερα φιλε Γιωργο
καλο μηνα κ καλη εβδομαδα..
ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ?
ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ..
αθλιοι..κ κυριως ο Τσακιρης..
οπως κ να εχει ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ..
χαχα

Γιώργος Τ. είπε...

KANTHAR0S,

μάλλον ξεμπούκωσε, αν και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.. Μπορεί ο άμπαλος να ξαναμπουκώσει και να κάνει πάλι 2-3 αγώνες χωρίς γκολ.. Τι έχουμε ακούσει φέτος!! Και τι θα είχαμε ακούσει αν ο Σισέ σκόραρε φυσιολογικά και όχι σαν δαιμονισμένος!!

Γιώργος Τ. είπε...

Laplace,

καλό μήνα αδερφέ!!
Δεν τους χάλασε καθόλου! Απέναντι στον γαύρο κότες, απέναντι σε μας αφιονισμένοι (δεν κατακρίνω το να παίζουν για την νίκη, απλά να το κάνουν σε όλα τα παιχνίδια και όχι σε επιλεγμένα-εντελώς τυχαία)..

Skouliki είπε...

περασα για ενα καλο μηνα
φιλια

panos srpk είπε...

Στην αρχη της χρονιας πιστευα οτι φερανε τον Σισε μονο και μονο για να προκαλεσουν θαυμασμο. Παντα ελεγα οτι ενα μεγαλο ονομα δε φερνει την ανοιξη. Πολυ λιγοι αποτελουν εξαιρεση. Εξαλου αλλο το ονομα κι αλλο Η ΟΜΑΔΑ σαν συνολο. Αλλα αποτελεσε κι αυτος την εξαιρεση. Εχω αρχισει να πιστευω οτι και ο ιδιος ειχε σκυλιασει να επιστρεψει στον παλιο καλο του εαυτο, που εβαζε τα γκολ οπως αλλαζε τα πουκαμισα του. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ απλα.

Θα κανω και μια ερωτηση. Πιστευετε οτι ο Γιακιβετσιους επρεπε να ερθει? Οκ βοηθησε περσυ αλλα φετος? Μοιαζει υπνοτισμενος. Ο Ομπραντοβιτς εχτισε τον μπασκετικο Παναθηναικο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ με μικρα ονοματα και τα εκανε μεγαλα. Τον Γιακιβετσιους τι τον θελαμε? Τον πηραμε μονο και μονο για να μην τον παρει ο Ολυμπιακος. Απο την αρχη διαφωνουσα με την αποκτηση του και ακομη διαφωνω. Καλυτερη δουλεια θα εκαναν αν επερναν ακομη εναν βαρυ ψηλο. Ετσι πιστευω εγω...

Μάγος είπε...

Όλα τα λεφτά οι δηλώσεις του Γάλλου όμως: Ευχαριστώ τον ΠΑΟ που με πίστεψε και που μου έδωσε την ευκαιρία....

Ένας μεγάλος παίκτης σε μια μεγάλη ομάδα... ή καλύτερα ένας διψασμένος πάικτης σε μια διψασμένη ομάδα...

ΥΓ. Για τους Πανιώνιους που είναι τόσο κατα του συστήματος και μισούνε τόσο το ΠΟΚ γιατι ο Γαβρεν πέρασε αέρας?...

El Loco είπε...

Καλησπερα αδελφια
ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ απλα respect!!!

Γιώργος Τ. είπε...

Skouliki,

καλό μήνα!!! Καλή άνοιξη!!

Γιώργος Τ. είπε...

sarper?,

μπράβο του, όπως τα λες.. Και η δική μου άποψη δεν απείχε πολύ από την δική σου όταν ήρθε... Πιστεύω ότι πολλοί ακόμα ήταν αυτοί που πέρα από ένα μεγάλο όνομα δεν έβλεπαν κάτι άλλο.. Ευτυχώς, ο Σισέ μας απέδειξε ότι μόνο τελειωμένος δεν είναι!
Για το μπάσκετ δεν μπορώ να πω πολλά, αφενός δεν είναι το "άθλημά μου", αφετέρου στο μπάσκετ είμαι πρώτα Περιστέρι και μετά Παναθηναϊκός.. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα του Παναθηναϊκού.. Και νομίζω/ελπίζω ότι έχει τον εγωισμό να επανέλθει δυνατότερος.. Θα δούμε..

Γιώργος Τ. είπε...

Μάγος,

ο Σισέ αγάπησε τον Παναθηναϊκό από την αρχή.. Από τον τρόπο που τον έφερε στην Ελλάδα η διοίκηση, από την υποδοχή στο αεροδρόμιο, από την πίστη του κόσμου στο πρόσωπό του πριν αρχίσει να σκοράρει... Τιμή μας που ένας τέτοιος παίκτης είναι στην ομάδα μας και παίζει γι' αυτήν..
Όσο για τους πανιώνιους, μόνο τυχαία δεν είναι κάποια πράγματα.. Και δεν είναι μόνο με αυτούς..

Γιώργος Τ. είπε...

El Loco,

RESPECT!! Καλημέρα αδερφέ!! Καλό μήνα!