Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

+7

ή Καβάλα πάμε για τον τίτλο (κλισέ)!!!

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 2-0. Γκολάρα ο Καραγκούνης, το άλλο ο Σαλπιγγίδης. Αυτά!

Κακό παιχνίδι για μια ακόμη φορά για τον Παναθηναϊκό και ευτυχώς που τα 2 τελευταία μας άθλια παιχνίδια έγιναν με ομάδες β' εθνικής (γιατί ο Πανθρακικός είναι ομάδα β' εθνικής), γιατί διαφορετικά θα είχαμε δυσκολίες..
Για άλλη μια φορά οι παίκτες υποτίμησαν τον αντίπαλο, για άλλη μια φορά οι "μη βασικοί" δεν άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία τους..
Πριν το 1-0, ένα "τσαφ" του σχετικά καλού χθες (ελλείψη αντιπάλου βέβαια) Καντέ έδωσε την ευκαιρία στον Πανθρακικό να χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι.. Οι πρώτες φωνές από την κερκίδα ακούστηκαν, αλλά ο "τυπάρας" έκανε το 1-0 με γκολάρα λίγο μετά και τα πράγματα ηρέμησαν.. Λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου ο Σαλπιγγίδης έκανε το 2-0 και τα πάντα τελείωσαν.

Το β' μέρος ήταν καλύτερο ποιοτικά με τον Παναθηναϊκό να χάνει αρκετές ευκαιρίες, κυρίως λόγω μη σοβαρότητας...
Κορυφαίος ο Καραγκούνης, καλοί (σταθερά) ο Ζιλμπέρτο, ο Καντέ (αν εξαιρέσουμε το λάθος) και ο αναγεννημένος φέτος (πραγματικά!!!!) Βύντρα!!!

Στα θετικά για μένα η απουσία του Σισέ που φάνηκε! Και εξηγώ: ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει μάθει να παίζει με τον Σισέ.. Αν έπαιζε χθες ο Djibrilliant, θα έβαζε 2-3 γκολ (τουλάχιστον!!).. Και αυτό με ηρεμεί κάπως για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται... Όπως με ηρεμεί και η κατάσταση των γαύρων!! Που είναι άθλιοι φέτος σταθερά!! Καλά να πάθουμε όμως που δεν τους κάναμε το διπλό στο Καραϊσκάκη, να είμασταν τώρα στο +13!!


Και επιπλέον, είχαμε και νίκη στο βόλεϋ χθες, μέσα στο Ρέντη με 1-3!! Ο τελευταίος πόντος του παιχνιδιού πανηγυρίστηκε έντονα από του φίλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τα συνθήματα κατά των γαύρων στην συνέχεια από όλο το γήπεδο να ηχούν.. Κανά 10λεπτο αργότερα, από τα ηχεία του γηπέδου μας ανακοίνωσαν την νίκη στο βόλεϋ.. Χμ....

*φωτογραφίες από το contra.gr και το gatti

10 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

+7!! Νίκη σε μπάσκετ (αναμενόμενο φυσικά) και βόλεϋ!! Ωραίο Σαββατοκύριακο!! Ελπίζω να παραμείνει η διαφορά σταθερή και να το σηκώσουμε στο τέλος!!

Τρελοτουρίστρια

El Loco είπε...

καλησπερα αδελφε και συμφωνω
επισης ο πετρο πρεπει να παρει παιχνιδια στα ποδια του γιατι δεν εχουμε back up του Σισε ο οποιος θα χρειαστει και καποιες ανασες,,,

Γιώργος Τ. είπε...

Τρελοτουρίστρια,

ναι, χεχε!! Καταπράσινο ΣΚ!
Το μπάσκετ μας έχει συνηθίσει και δεν ασχολούμαστε με τις νίκες του! Ακόμα κι αν είναι επί της ΑΕΚ (ποιά ΑΕΚ!)! Όσο για το ποδόσφαιρο, δεν χάνεται φέτος το πρωτάθλημα!

Γιώργος Τ. είπε...

El Loco,

συμφωνώ ότι ο Πετρόπουλος έχει ανάγκη από αγώνες στα πόδια του.. Ο Σισέ παίζει συνεχώς και σαφώς και θα χρειαστεί κάποια στιγμή να πάρει κάποιες ανάσες!

ypnos είπε...

Αλοχα!

Η πικρη αληθεια ειναι πως φετος καμμια ομαδα δεν παιζει "μπαλα" αξιολογη.. Το ατου βεβαια παραμενει αυτη η καταραμενη Καβαλα που δειχνει τα δοντια του Μακη μπροστα στους μεγαλους.

Οι σκεψεις μου ειναι πιο ακραιες και περιλαμβανουν ενσωματωση 20αρηδων παιχτων στους Κοκκινους, διωξιμο των παπουδων και εναν σοβαρο προπονητη. Το αν χασουμε πρωταθλημα(τα) δεν με ενδιαφερει καθολου, αρκει καποια στιγμη να παιζουν ενδιαφερον ποδοσφαιρο.
Κι επειδη πολλα ζηταω, θα συνεχισω να υποστηριζω οποιαδηποτε κινηση ομαδας που ειναι υπερ των νεων ταλαντουχων παιχτων :)

Καλη συνεχεια να εχουμε ;)

-d

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

καλημέρα φίλε!!
Θεωρώ ότι φέτος τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερη μπάλα από τον γαύρο (όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ο γαύρος είναι μαύρα χάλια και πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία απ' ότι θα έπρεπε)..
Στην ανανέωση συμφωνώ απόλυτα, αλλά από μεγάλες ομάδες δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι τόσο ακραίο.. Σιγά σιγά όμως θα πρέπει να παίρνουν παίκτες από τις ακαδημίες και να τους δίνουν ευκαιρίες (όπως ο Παναθηναϊκός με τον Νίνη)..

ypnos είπε...

Oi oi,

Συμφωνω και στα δυο. Οπως ακριβως τα λες. Κόκκινα χάλια. Παλι προπονητη.. Ο Προεδρος τουλαχιστον προσφερει διασκεδαση στους οπαδους. Ειτε το ολο θεμα το βλεπουν ως δραμα και κλαινε ειτε ως κωμωδια και γελουν.

Εγινε κι απο εμας μια καλη αρχη στις αρχες του ετους. Σοιλεδης, Νικλιτσιωτης, Γ. Παπαδοπουλος, Μητρογλου..
Εξ αυτων απεμενεινε μονο ο Μητρογλας κι αυτος εξ αναγκης γιατι, μεταξυ μας, εαν ο Diogo κι ο καθε Diogo ηταν ΟΚ τοτε σιγα μην εμπαινε μεσα ο πιτσιρικας.

Εχουμε πολλα σοβαροτερα προβληματα, σιγουρα, στην ζωη μας αλλα διαβολε τα πραγματα καποιες φορες ειναι υπερβολικα απλα για να σε εκνευριζουν τοσο!

Μεχρι στιγμης κι εκτος δραματικου απροοπτου και μεταμορφωσης των αλλων ομαδων, ο Παναθηναικος οντως αξιζει το πρωταθλημα.



ΥΓ Μεταξυ μας, παλι, χαιρομαι ιδιαιτερα και τους φιλαθλους του Αρη. Καθε Κυριακη το γηπεδο τους ειναι γεματο με νεαρους αλλα και με οικογενειες, μπαμπαδες που πανε τα πιτσιρικια κρατωντας στο χερι ενα "βρωμικο". Απο την αλλη, αυτη η μετακινηση των φιλαθλων θα επρεπε να εχει ηδη βρει μια λυση κι οχι ο υπουργος να την απαγορευει στο τελευταιο λεπτο (μα καλα, να γυρισετε πισω 900 εισιτηρια?).
Ισως να ειναι και καλυτερα βεβαια, καθως ειχα λαβει προειδοποιηση να μετακινησω το αμαξι μου εδω και μια εβδομαδα λογω πιθανων επεισοδιων (απο οπαδους).

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

ο Μήτρογλου είναι το μοναδικό καλό που αφήσατε τον Κετσπάγια να κάνει.. Απ' ότι κατάλαβα, ο Κετσπάγια ήθελε παίκτες εργατικούς, που να τα δίνουν όλα στην προπόνηση και να μην επαναπαύονται στο μεγάλο τους συμβόλαιο που θα τους εξασφαλίζει και θέση στην 11άδα.. Και γι' αυτό τον "έφαγαν".. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας προπονητής που έκανε τέτοια δουλειά στην Ανόρθωση ήταν τόσο άμπαλος για τον Ολυμπιακό.. Ο Ζίκο πάλι ήταν στον κόσμο του, όπως και ο Τεν Κάτε.. Απλά ο Τεντάς είχε στυλ!!! Και εμείς τον κρατήσαμε 1,5 χρόνο!!
Όσο για τις μετακινήσεις των οπαδών, μακάρι κάποτε να εκπολιτιστούν για να έχουμε φίλους και των 2 ομάδων στα γήπεδα.. Αλλά δυστυχώς, δεν βλέπω φως.... Οι κάφροι κυριαρχούν, με τις ευλογίες των διοικήσεών τους...
Τους Αρειανούς τους συμπαθώ πολύ (έχω και μερικούς φίλους!).. Ήταν μακράν οι καλύτεροι οπαδοί που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο ΟΑΚΑ!!

ypnos είπε...

Δεν εχεις αδικο ρε Γιωργο.. Αυτη η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο. Ολοι περιμεναν τον Θειο απο το Σικαγο, να γυρισει λες και θα κανει κατι το μαγικο.
Καπου ακουσα οτι και ο Γκαλετι θα αποτελεσει παρελθον λογω σοβαρου προβληματος υγειας.
Και μετα βλεπεις ολα αυτα τα βλαμμενα που πινουν καφε παρεα εκτος γηπεδου και εντος, σκοτωνονται..

Εδω θα ειμαστε :)



ΥΓ ο Τεν Κατε ειχε στυλ! τελος!
ΥΓ1 πειραζει που αναπολω τις ημερες με Αλεφαντο? και καλα πηγαιναμε και show προσφεραμε.. εντος και εκτος γηπεδου!

Γιώργος Τ. είπε...

YpNoS,

και χθες ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι φέτος η συμμετοχή στα προκριματικά του c.L. θα είναι επιτυχία.. Για άλλη μια φορά απαράδεκτος.
*αναπολώ κι εγώ τις μέρες σας με Αλέφαντο.. Κακά τα ψέματα, μπάλα και ξέρει και "βλέπει", αλλά για προπονητής μεγάλης ομάδας δεν κάνει!